🎉 سال نو، مهارت نو، مشاوره رایگان نقشه راه برنامه نویسی (آفر ویژه ثبت نام قبل از افزایش قیمت 🔥)
۰ ثانیه
۰ دقیقه
۰ ساعت
۱ devnafisi
آپلود فایل با حجم بالا
جامعه لاراول ایجاد شده در ۱۵ مهر ۱۴۰۲

سلام وقت بخیر، من میخوام فایلی با حجم حده اقل یک گیگابایت به صورت مستقیم از پنل مدیریت سایت آپلود بکنم، لازمه ی این کار چی هستش؟ ممنون میشم راهنمایی کنید

سلام وقتتون بخیر باشه 

در ادامه یکسری موارد و ابزار‌ها رو خدمتتون میگم امیدوارم مفید باشه:

۱)اگر راهکار برای بهبود سرعت مد نظرتون هست: 

یکسری موارد وجود دارند در خود لاراول که به کمک اون شما خیلی راحت میتونید  اپلود فایل هاتون رو کنترل کنید و به ترتیب حجم اون‌ها رو آپلود کنید =>Laravel Filesystem ->یا همون file starage و Flysystem (از ابزار‌های خود لاراول)

استفاده از ابزارهای آپلود چند‌قسمتی 

شما میتونید با استفاده از این ابزار‌ها فایل‌های با حجم و مقیاس بالا رودر چند پارت و به صورت موازی آپلود کنید که واقعا سرعت شما رو افزایش میده => Dropzone.js یا Uppy 

رفع محدودیت برای آپلود

اگر مشکل دارید و محدودیت دارید برای فایل‌ها بزرگ به راحتی میتونید فایل php.ini تون رو ویرایش بکنید(پیشنهاد میکنم در رابطه با این مورد تحقیق کنید) 

در ادامه یک مثال براتون قرار میدم امیدوارم مفید باشه

upload_max_filesize = 1024M
post_max_size = 1024M
max_execution_time = 600
max_input_time = 600
memory_limit = 1024M

توصیه بنده به شما

خیلی اوقات توی پروژه‌های با مقیاس بزرگ یا نسبتا بزرگ آپلود همچین فایل هایی در فضای پروداکشن مثل سرور یا هاست خیلی کار درستی نیست و اصلا صرفه اقتصادی نداره و راهکار برای این مورد : برای آپلود همچین فایل هایی میتونید از هاست دانلود آپلود استفاده کنید.

امیدوارم مطالبی که عرض کردم خدمتتون مفید باشه

موفق باشید

محمدرسول اصغری ۱۶ مهر ۱۴۰۲، ۰۲:۴۳