💻 آخرین فرصت یادگیری برنامه‌نویسی با آفر ویژه قبل از افزایش قیمت در ۱۵ آذر ماه (🎁 به همراه یک هدیه ارزشمند )
۰ ثانیه
۰ دقیقه
۰ ساعت
۳ محمد عبادی
ایجاد برنچ
جامعه جاوا (وب و دسکتاپ) ایجاد شده در ۰۹ مهر ۱۴۰۲

سلام وقتتون بخیر

من یه مشکل با ایجاد برنچ دارم 

یه خورده به دلیل اختلاف ورژن داخل ویدیو با چیزی که دانلود و نصب کردم تفاوت منو در ظاهر وجود داره وقتی روی برنچ مستر رایت کلیک میکنم و اون گزینه داخل ویدیو وجود نداره ، اما حتی وقتی با کلید میانبر ctrl+b  میخام برنچ بسازم ایجاد نمیشه و پیغام خطا میده : 

this operation must be run in a work tree

پیغام "this operation must be run in a work tree" به این معنی است که دستوری که شما اجرا کرده‌اید باید در داخل یک Work Tree یا مخزن کاری انجام شود. Work Tree به معنی دایرکتوری کاری است که شامل فایل‌ها و مخزن گیت شما می‌شود.

این مشکل معمولاً زمانی پیش می‌آید که شما در داخل یک دایرکتوری گیتی نباشید یا مخزن گیت در محیط شما شناخته نشود. برای رفع این مشکل، می‌توانید مراحل زیر را دنبال کنید:

1. مطمئن شوید که شما در داخل دایرکتوری مخزن گیت مورد نظر خود هستید. از دستور `cd` برای تغییر مسیر به دایرکتوری مخزن استفاده کنید.

2. اگر شما در داخل مخزن گیت هستید و باز هم این پیغام را می‌بینید، ممکن است Work Tree شناخته نشده باشد. برای اطمینان از وجود فایل‌های مورد نیاز در دایرکتوری مخزن، از دستور `ls` (در لینوکس/مک) یا `dir` (در ویندوز) استفاده کنید و اطمینان حاصل کنید که فایل‌های مورد نظر در آنجا وجود دارند.

3. اگر همچنان با مشکل روبرو هستید، مطمئن شوید که مخزن گیت معتبر و تنظیم شده است. ممکن است نیاز به مراجعه مجدد به مخزن و تنظیم مجدد آن داشته باشید.

4. در صورتی که از دستورات خاص گیت برای ایجاد برنچ استفاده می‌کنید، دستورات و پارامترهای خود را دقیقاً بررسی کنید و از اطمینان از صحت آنها اطمینان حاصل کنید.

اگر با انجام مراحل فوق همچنان مشکل دارید، لطفاً اطلاعات بیشتری در مورد سیستم عامل و دستوراتی که استفاده می‌کنید، ارائه دهید تا بتوانم به صورت دقیقتر به شما کمک کنم.

M.shehneh Sh ۰۹ مهر ۱۴۰۲، ۱۹:۱۹
1-zRUi.jpg

من دقیقا و قدم قدم با آموزش جناب استاد پیش رفتم 

تا این لحظه که باید روی مستر کلیک راست کنیم و برنچ جدید بسازیم 

همونطور که داخل تصویر میبینید متفاوته چیزی که من دارم و چیزی که استاد انجام میدن.

سیستم عامل من ویندوز 10 پرو هست

محمد عبادی ۱۱ مهر ۱۴۰۲، ۱۷:۰۹

مشکل حل شد 

یکبار برنامه رو حذف کردم و مجدد نصب کردم 

محمد عبادی ۱۱ مهر ۱۴۰۲، ۱۷:۳۳