🎉 سال نو، مهارت نو، مشاوره رایگان نقشه راه برنامه نویسی (آفر ویژه ثبت نام قبل از افزایش قیمت 🔥)
۰ ثانیه
۰ دقیقه
۰ ساعت
۲ احسان مرادیان
راهنمایی لطفا
محسن موحد حل شده توسط محسن موحد

با سلام و درود و خسته نباشید 

ببخشید من توی این سرفصل خیلی برام ابهام پیش اومده به نظرتون باید چکار کنم ؟

تدریس آقای رمضان پور فوق العادس و فکر میکنم به علت سختی مباحث شی گرایی باشه 

راستش میترسم مطالب رو یاد نگیرم به نظر شما راه حلی برای عبور از این ابهام وجود داره؟

سلام،

بله، مفاهیم شیء گرایی میتونه در ابتدا سخت و پیچیده به نظر برسه. 

اما چند توصیه:

- سعی کنید مفاهیم را با ذهن باز و بدون پیش‌ داوری یاد بگیرید. شیء گرایی الگوی جدیدی از تفکر نسبت به برنامه‌ نویسی است.

- زیاد تمرین کنید و پروژه‌‌های عملی انجام دهید. خودتان کلاس، شیء و متد بسازید و با آنها کار کنید.

- از منابع و آموزش‌‌های متفاوت استفاده کنید تا دیدگاه‌‌های مختلفی نسبت به یک مفهوم داشته باشید.

- از هر کسی میتوانید سؤال کنید و داخل پلتفرم هم سؤال بپرسید، خیلی مفید است. نقاط ابهام خود را مطرح کنید.

- بحث و گفتگو درباره مفاهیم، کمک زیادی به یادگیری می‌کند.

- از الگوریتم نویسی و نمودارهای UML برای مدل‌ سازی مسائل استفاده کنید. (در مورد UML میتونید داخل گوگل تحقیق کنید)

- صبور باشید و به خودتان فرصت دهید تا مفاهیم جا بیفتد. عجله نکنید.

در کل مجبور به یادگیری شیء گرایی هستید و حتماً باید این کانسپت را یاد بگیرید چون مهمترین شرط ورود به دنیای حرفه ای خواهد بود. فقط باید تمرین کنید و مسائل مختلف را حل کنید و همچنین حل مسائل مختلف را ببینید تا با شیء و کلاس آشنا بشید.

کلاس مانند یک نقشه ماشین میمونه که یک دونه ازش داریم و شیء ماشین‌های واقعی است که از روی نقشه (همان کلاس) میسازیم. یک کلاس و چندین آبجکت میتوانیم داشته باشیم.

متدها در کلاس‌ها همان توابع هستند که تا امروز یاد گرفتید، منتها چون رفتن داخل بلاک یا باکسی بنام کلاس، نام متد رو بخودشون گرفتن.

پراپرتی‌ها همان متغیرهایی هستند که تا امروز از آنها استفاده میکردید، منتها الان در بستر کلاس نام پراپرتی یا فیلد را گرفته اند.

بهترین پاسخ
محسن موحد ۰۹ مهر ۱۴۰۲، ۰۰:۴۸

دقیقا .بله درست میفرمایید 

الان رفتم و در مورد دکوراتورهای کلاس متود و پروپرتی و متودهای مختلف سرچ کردم و خیلی از ابهام‌ها برطرف شد .

البته خود مهندس رمضان پور هم عرض کردند که این سر فصل میتونه سخت باشه ولی لازمه ورود به دنیای حرفه ای برنامه نویسی است.

ممنون از شما جناب مهندس موحد عزیز راهنماییتون بسیار مفید و جامع بود .

سپاس

احسان مرادیان ۰۹ مهر ۱۴۰۲، ۰۰:۵۸