🔥 فول استک شدن در برنامه نویسی با کمک هوش مصنوعی (فرصت ویژه تا پایان دیماه)
۰ ثانیه
۰ دقیقه
۰ ساعت
۱ مصطفی مهرجو
موضوع انتقادی تا سوالی
جامعه برنامه نویسی وب ایجاد شده در ۰۷ مهر ۱۴۰۲

سلام . تشکر میکنم از آقای صالحی که واقعا زحمت میکشند و میدونم که خیلی مسلط به موضوع هستند .

جایی رو پیدا نکردم این موضوع رو بگم به بزرگواریتون ببخشید:

قبلا هم نظرم رو راجع به توضیحات آقای صالحی دادم . برای منی که اولین باره میخوام یک پروژه لاراولی بزنم یا هر پروژه دیگه خیلی سخت متوجه توضیحاتون میشم .

یاد استاد هایی میفتم تو دانشگاه که قشنگ معلومه خیلی کار درست هستن ولی نحوه توضیح دادنشون اینقدر ضغیف هست که دانشجو متوجه نمیشه اصلا استاد چی میگه . 

متوجه میشم آقای صالحی چی میگن ولی به سختی . 

خیلی از کلمه از اینجور کارا استفاده میکنن . 

دوستتون دارم و ممنون که زحمت میکشید . واقعا هم آقای صالحی رو قلبا دوست دارم و براشون آرزوی موفقیت بیشتر میکنم . 

سلام مصطفی جان،

در مورد دو سرفصل آموزش لاراولی که به متخصص php اضافه شده، هدف آشنایی دانشجو با فریمورک لاراول بوده که قطعاً همراه با آموزش نیاز خواهید داشت داکیومنت اصلی لاراول و مقالات مختلف رو مطالعه کنید. موضوعات تدریس گواه بر این موضوع هستند. چون دو پروژه تدریس شده است در صورتی که دوره ی جداگانه ای برای متخصص لاراول در نظر گرفته شده است. بنابراین اگر بطور جدی میخواهید ورود کنید به فریمورک لاراول پیشنهاد میدهم دوره متخصص لاراول رو تهیه کنید ضمن اینکه 14 پروژه هم بعنوان هدیه همراه با این دوره وجود دارد. (البته 14 پروژه ورژن قدیمی‌تر لاراول است منتها در یادگیری کانسپت‌ها مشکلی نخواهید داشت.)

برای مطرح کردن اینگونه موضوعات هم میتونید به پشتیبانی تلگرام پیام بدید.
@sup_7learn

محسن موحد ۰۸ مهر ۱۴۰۲، ۰۶:۰۴