🎉 سال نو، مهارت نو، مشاوره رایگان نقشه راه برنامه نویسی (آفر ویژه ثبت نام قبل از افزایش قیمت 🔥)
۰ ثانیه
۰ دقیقه
۰ ساعت
۱ Reza Mounsef
حالت بهینه کدهای این قسمت
جامعه وردپرس (برنامه نویسی) ایجاد شده در ۰۵ مهر ۱۴۰۲

با سلام ، هر چند هدف استاد صرفا انتقال مطلب و معرفی localStorage و گرفتن اطلاعات از این بخش بود ولی کدها به صورت بهینه نوشته نشده بود ، خیلی خوب بود که تو این مینی پروژه حالت بهینه و استاندارد حالت شب رو هم آموزش میدادند البته من خودم تغییراتی اعمال کردم که حجم کد رو کمتر میکنه ممنون میشم که بررسی کنید ببینید چطور هست و اگه روش استاندارتری وجود داره متذکر بشین مثلا تو قسمت شرط if نمیشه به روشی از دو شرط همزمان استفاده کنیم که بهینه‌تر باشه چون تو این کدهایی که استاد نوشتند 2 سری کد تکراری داریم یا لااقل اونهارو در قالب function ارائه میکردند که از تکرارش جلوگیری بشه. داخل تصویر توضیح دادم

image-USue.png

سلام وقت بخیر

همونطور که خودتون اشاره کردین این دوره آموزشی هست پس استاد در کنار بهینه سازی باید جوری کدنویسی کنن که درک کد هم راحت‌تر باشه برای دانشجویان وگرنه خیلی جاها میشه از سینتکس‌های پیچیده‌تری استفاده کرد

از طرفی هم دوره ای توش قرار داریم دوره وردپرس هستش و این مطالب مربوط به js و اینا من باب آشنایی هست که اگر دانشجویان جایی کدی دیدن بتونن از پسش بر بیان وگرنه دوره‌های جامع‌تر و کامل‌تر جاوااسکریپت توی سایت موجود هست که میتونید برای درک عمیق‌تر از اون استفاده کنید

برای این تیکه کد هم میشه فانکشن درست کرد و کل if else رو توی فانکشن قرار داد که ورودی قبول میکنه و نسبت به ورودی این کار‌ها انجام میشه

ابوالفضل محجوب ۰۶ مهر ۱۴۰۲، ۰۶:۵۱