آخر تابستونت رو متفاوت کن 🌟 ۳۰٪ تخفیف + هدیه ۳ میلیونی 🎁😉
۰ ثانیه
۰ دقیقه
۰ ساعت
۳ rahnama
مشکل در کد route
M.shehneh Sh حل شده توسط M.shehneh Sh

سلام روزبخیر 

من خواستم مسیر رو از admin به  admin/panel  تغییر بدم به هرچیزی تغییر میدادم فقط مسیر قبل رو میخوند

متوجه شدم که اصلا مسیر رو از routes/web.php  نمیخونه 

حتی من کد رو کامنت کردم ببینم که باز اجرا میکنه یا نه ، مرورگر بدون مشکل همه رو اجرا کرد

در این صورت باید از جای دیگه خونده بشه 

یا دلیل دیگه ای داره 

ممنون میشم راهنمایی کنید 

//Route::get('admin', function () {
   // return view('admin.index');
//});
 code comment shode vali hamchenan kar mikone!!!!

سلام،

این کامند رو اجرا کنید:

php artisan route:clear
محسن موحد ۰۵ مهر ۱۴۰۲، ۱۰:۵۰

سلام! وقت بخیر. مشکلی که شما توضیح داده‌اید ممکن است به علت کش شدن مسیر‌ها در Laravel باشد. Laravel از یک سیستم کش برای بهینه‌سازی عملکرد استفاده می‌کند و ممکن است مسیرها برای مدتی در حافظه کش نگه داشته شوند.

برای رفع این مشکل و اعمال تغییرات جدید در مسیرها، می‌توانید از یکی از روش‌های زیر استفاده کنید:

1. **پاک کردن کش روت‌ها:**
  برای پاک کردن کش روت‌ها و اعمال تغییرات جدید، از دستور زیر استفاده کنید:
  ```bash
  ```
2. **پاک کردن کش کلی Laravel:**
  اگر تغییرات شما به صورت کلی در سیستم کش Laravel نیاز دارد، از دستور زیر استفاده کنید:
  ```bash
  php artisan cache:clear
  ```
3. **استفاده از حالت توسعه (Development Mode):**
  حالت توسعه به شما اجازه می‌دهد تا تغییرات را به صورت لحظه‌ای ببینید بدون اینکه نیاز به پاک کردن کش‌ها باشد. برای فعال‌سازی حالت توسعه از دستور زیر استفاده کنید:
  ```bash
  php artisan serve
  ```

با اجرای این دستور، Laravel در حالت توسعه اجرا می‌شود و تغییرات در کد بدون نیاز به پاک کردن کش‌ها بلافاصله اعمال می‌شوند.

بعد از انجام هرکدام از این روش‌ها، تغییرات شما باید در مسیرها اعمال شوند و مسیر `admin` به `admin/panel` تغییر کند.

M.shehneh Sh ۰۷ مهر ۱۴۰۲، ۱۵:۰۵

سلام! وقت بخیر. مشکلی که شما توضیح داده‌اید ممکن است به علت کش شدن مسیر‌ها در Laravel باشد. Laravel از یک سیستم کش برای بهینه‌سازی عملکرد استفاده می‌کند و ممکن است مسیرها برای مدتی در حافظه کش نگه داشته شوند.

برای رفع این مشکل و اعمال تغییرات جدید در مسیرها، می‌توانید از یکی از روش‌های زیر استفاده کنید:

1. **پاک کردن کش روت‌ها:**

برای پاک کردن کش روت‌ها و اعمال تغییرات جدید، از دستور زیر استفاده کنید:

```bash

```

2. **پاک کردن کش کلی Laravel:**

اگر تغییرات شما به صورت کلی در سیستم کش Laravel نیاز دارد، از دستور زیر استفاده کنید:

```bash

php artisan cache:clear

```

3. **استفاده از حالت توسعه (Development Mode):**

حالت توسعه به شما اجازه می‌دهد تا تغییرات را به صورت لحظه‌ای ببینید بدون اینکه نیاز به پاک کردن کش‌ها باشد. برای فعال‌سازی حالت توسعه از دستور زیر استفاده کنید:

```bash

php artisan serve

```

با اجرای این دستور، Laravel در حالت توسعه اجرا می‌شود و تغییرات در کد بدون نیاز به پاک کردن کش‌ها بلافاصله اعمال می‌شوند.

بعد از انجام هرکدام از این روش‌ها، تغییرات شما باید در مسیرها اعمال شوند و مسیر `admin` به `admin/panel` تغییر کند.

بهترین پاسخ
M.shehneh Sh ۰۷ مهر ۱۴۰۲، ۱۵:۰۶