💻 آخرین فرصت یادگیری برنامه‌نویسی با آفر ویژه قبل از افزایش قیمت در ۵ آذر ماه (🎁 به همراه یک هدیه ارزشمند )
۰ ثانیه
۰ دقیقه
۰ ساعت
۹ بهمن فلاحی
طولانی و تو در تو
جامعه وردپرس (برنامه نویسی) ایجاد شده در ۳۰ شهریور ۱۴۰۲

برای فهم دقیق‌تر بهتر بود مثل قسمت‌های قبل، آموزش خرد می‌شد. تعدد نکات در قسمت‌های این چنینی با گنگی همراه است و باعث نفرین دانش می‌شود. احتمالا برخی مثل من از این بخش عبور کرده یا به درک کلیت بسنده کردند.

سلام
از نظرتون ممنونیم
لطف می‌کنید بفرمایید چه بخش هایی برای شما گنگ بود و نتونستید درک کنید ؟

بهنام مرادی ۳۰ شهریور ۱۴۰۲، ۱۲:۱۶

به طور کل بخش مثال‌ها. که لاجرم باید از طریق «سورس کد» مرور کنم.
فارغ از این نکته، سعی کردم جستجو کنم. خلاصه‌ای از مواردی که خواندم را برای سایر دوستان می‌گذارم:

۱. Is-A در مقابل Can-Do: اگر رابطه را می‌توان به صورت "is-a" بیان کرد (به عنوان مثال، یک ماشین یک وسیله نقلیه است)، می‌توان از Inheritance استفاده کرد. اگر بیشتر در مورد یک قابلیت یا رفتاری است که کلاس می‌تواند داشته باشد (به عنوان مثال، CanLogErrors)، استفاده از یک traits راهکار مناسبی است. برای درک بهتر:

Screen-Shot-2023-09-21-at-4-7754.png

۲. استفاده از traits برای اجتناب از پیچیده کردن Inheritance: تکیه بیش از حد به وراثت می‌تواند منجر پیچیدگی شود (Deep Inheritance Trees) که نگهداری آنها را دشوار می‌کند. اگر متوجه شدید که سلسله مراتب وراثت شما بسیار پیچیده شده است، احتمالا موقعیت مناسبی برای استفاده از traits است.

۳. رفتار مشترک در میان کلاس‌های غیرمرتبط: اگر چندین کلاس نیاز به اشتراک‌گذاری رفتارهای خاص دارند، اما رابطه والد-فرزندی ندارند، استفاده از traits می‌تواند انتخاب خوبی باشد.

۴. Composition Over Inheritance: اصل دیگری که باید در نظر گرفت ترکیب‌بندی است، که در آن کلاس‌ها را با استفاده از اشیاء کوچکتر به جای وراثت ایجاد می‌کنیم. این نوع ترکیب‌بندی گاهی اوقات می‌تواند انعطاف پذیرتر و گویاتر از traits و Inheritance باشد.

بهمن فلاحی ۳۰ شهریور ۱۴۰۲، ۱۲:۵۳

از توضیحاتتون متشکرم

حقیقتا دوره وردپرس محل مناسبی برای بیان فهموم شی گرایی نیست و توضیحات اصل شی گرایی و دیزاین آن یا اصول solid مواردی هست که باید در دوره‌های مربوط به آن یا خود شما پیگیری شود.

در همین توضیحات شما هم استفاده از traits را منطقی عنوان کردید ولی باید بدانید استفاده ان آن چنان توصیه نمی‌شود!! و حتی تا حد امکان باید دوری کنید.
شاید مجدد سوال هایی در این باره داشته باشید که باید اصل شی گرایی ، دیزاین OOP و دیزاین پترن‌ها را مطالعه کنید که هر کدام از انها یک دوره مجزا میطلبد و کتاب‌های بسیاری برای انها نوشته شده است.
پس باید منطقی به دوره نگاه کنید - اصل این دوره تقویت زبان PHP یا مهارت‌های کدنویسی و دیزاین شی گرای شما نیست و اصل یادگیری وردپرس و کدنویسی برپایه امکانات ان هست.

موفق باشید

بهنام مرادی ۳۰ شهریور ۱۴۰۲، ۱۷:۰۵

از توضیحات کامل شما صمیمانه متشکرم.

بهمن فلاحی ۰۱ مهر ۱۴۰۲، ۰۶:۴۸

خواهش میکنم 
 لطفا پاسخی که بهتون کمک کرده رو انتخاب کنید تا تاپیک بسته بشه.
موفق باشید

بهنام مرادی ۰۱ مهر ۱۴۰۲، ۰۷:۳۹

متاسفانه نمی‌تونم تاپیک رو ببندم. با این خطا مواجه می‌شم: «شما دسترسی ندارید».Screen-Shot-2023-09-23-at-1-SGIA.png

بهمن فلاحی ۰۱ مهر ۱۴۰۲، ۰۹:۴۱

با سلام مجدد

احتمالا مشکل از باگ‌های پلتفرم جدید هست
حله مشکلی نیست، همین که تونستم راهنمایی کنم کفایت میکنه

موفق باشید جناب فلاحی عزیز

بهنام مرادی ۰۲ مهر ۱۴۰۲، ۰۷:۰۴

با سلام و احترام مجدد خدمت دوستان سون لرنی، این موضوع رو قبلا هم عرض کردم . به نظر من بهتر بود مقدمات دوره php  رو خود دکتر لقمان می‌گفتند و اگر قرار بود از دوره متخصص پی اچ پی ببریبد و بیارید اینجا به نظرم از جای مناسب‌تری این کار اتفاق می‌افتاد . الان دوباره رفتیم توی مثال کانکشن به دیتابیس و پروژه هایی که قبلا توی سرفصل دوره متخصص پی اچ پی بیان شده و برای من مفاهیم اینجا گنگ هست و درکش سخت‌تر چون از روند قبلی اطلاعی ندارم و یکدفعه افتادم جایی که مدرس قبلا توضیحاتی داده که من شخصا دیدی از اون نداشتم. 

وحید رضا امدادی ۲۸ بهمن ۱۴۰۲، ۰۷:۲۱

عرض سلام و احترام درک مفاهیم برای من نیز گنگ است مثلا یه سری از توابع جدید که حالا این به کنار طولانی بودن ویدیو و اضافه کردن مفاهیم هم سخت و پیچیده‌تر شده

احسان زارع شریف ۰۳ شهریور ۱۴۰۳، ۰۹:۲۳