🎉 سال نو، مهارت نو، مشاوره رایگان نقشه راه برنامه نویسی (آفر ویژه ثبت نام قبل از افزایش قیمت 🔥)
۰ ثانیه
۰ دقیقه
۰ ساعت
۴ احسان مرادیان
فایل email
جامعه پایتون (وب) ایجاد شده در ۲۱ شهریور ۱۴۰۲

سلام

اون پوشه جدید به اسم email که ایجاد کردن چرا همینطوری درستش کرد و نگفت که فایل‌های داخلش رو از کجا آورده.

اون سایتی که معرفی کرد هر کاری میکنم نمیتونم ازش استفاده کنم

ای کاش کمی با دقت بیشتر تدریس کنند .

من خیلی مبتدی هستم و واقعا تو این طور مواقع گیج میشم.

راهنمایی کنید لطفا .

البته واقعا معذرت خواهی میکنم بابت اینکه زیاد سوال میکنم .چون حقیقت هیچی ازش نمیفهمم.

با تشکر.

دقیقه ویدیو رو مشخص نکردید و من برای پیدا کردن موضوع سؤال شما 29 دقیقه ویدیو رو بطور کامل دیدم ولی بازهم موفق نشدم پوشه email ای که گفتید رو پیدا کنم.

منظورتون چه دقیقه ای از ویدیو هست؟

این ویدیو توضیحات کاملی اومده بوده، دقیقاً چه جایی از توضیحات براتون گنگ بوده تا توضیح بدم، یعنی کل ویدیو فقط توضیح بود و شاید در حد یکی دو دقیقه کد نوشته شده بود.

محسن موحد ۲۲ شهریور ۱۴۰۲، ۱۵:۰۰

سلام مهندس

منظورم همون فایلی هست که در کنار main.py ایجاد شده mail.py اسمش هست

راستش خیلی برام ابهام داشته و اون وب سایتی که معرفی کردن نگفتن که چطور باید ازش استفاده کرد

سپاس?

احسان مرادیان ۲۲ شهریور ۱۴۰۲، ۱۶:۰۸

کدهای مربوط به ارسال ایمیل هست و شما فقط کافیه کپی پیست کنید یعنی نیاز به حفظ کردن این مورد نیست.

برای مثال در انتهای ویدیو سایت mailtrap اسمش اورده شد و توضیح داده شد چطور ایمیل فیک تولید کنید و سرویس ایمیل رو تست کنید.

کافیه داخل این سایت عضو شوید. عضویتش خیلی ساده و راحته حتی میتونید با اکانت جیمیل یا گیتهاب عضو بشید یعنی تنها با یک کلیک عضویت شما تکمیل میشه.

بعد وارد inbox میشید. کار کردن با این سایت بسیار ساده است.

در قسمت inbox نمونه کدها به زبان‌ها و فریمورک‌های مختلف اومده و شما نیاز نیست کار خاصی کنید، فقط کپی پیست.

036a-Screenshot 2023-09-14 172108.png

از این قسمت در این مرحله از آموزش پکیج smtplib در پایتون رو انتخاب میکنم و بعد نمونه کدی که نمایش داده میشه رو روی دکمه Copy میزنم تا اطلاعات بهمراه پسورد کامل کپی شود.

c293-Screenshot 2023-09-14 172512.png

این کدهارو میتونید داخل فایل mail.py جایگزین کنید و فایل mail.py در فایل main.py باید import شود.

میتونید جایگزین کدهای داخل فانکشن send_smtp_email کنید یا یک تابع جدید بنویسید. فقط نیاز دارید body را به message اضافه کنید تا پیام مد نظر در آموزش را ارسال کنید. اما اگر نمیتوانید براساس این آموزش تغییرات لازم را انجام دهید میتوانید همین کد سمپل را بدون تغییر اجرا کنید و میبینید داخل پنل mailtrap یک ایمیل فیک ایجاد ارسال میشود به خودش یعنی داخل همان پنل ایمیل رؤیت میشه و پیامشم This is a test e-mail message. است.

نکته: برای ارسال ایمیل ممکن است نیاز به VPN داشته باشید.

بهترین پاسخ
محسن موحد ۲۳ شهریور ۱۴۰۲، ۱۴:۰۱

خیلی ممنونم از شما توضیحات کامل و بی نقص بود??

احسان مرادیان ۲۳ شهریور ۱۴۰۲، ۲۲:۳۹