🎉 سال نو، مهارت نو، مشاوره رایگان نقشه راه برنامه نویسی (آفر ویژه ثبت نام قبل از افزایش قیمت 🔥)
۰ ثانیه
۰ دقیقه
۰ ساعت
۳ آرین بابائی
عدم شناسایی ویدیو و برخی از لوگوهای صفحه
جامعه لاراول ایجاد شده در ۰۱ شهریور ۱۴۰۲

سلام وقت بخیر، ظاهرا لینک ویدیو در زمان پخش تشخیص داده نمیشه در نتیجه نمیتونم ویدیو رو پلی کنم مثل این میمونه که باکس پخش ویدیو چیزی برای پلی نداره. همینطور چند تا از لوگوهای صفحه هم شناسایی نمیشن.

این ارور‌ها توی اینسپکت صفحه به وجود میان:

logo.png:1 Failed to load resource: the server responded with a status of 404 (Not Found)

ch-1.jpg:1   Failed to load resource: the server responded with a status of 404 (Not Found)

c1.jpg:1   Failed to load resource: the server responded with a status of 404 (Not Found)

c2.jpg:1   Failed to load resource: the server responded with a status of 404 (Not Found)

file-examples-com.github.io/uploads/2017/04/file_example_MP4_1920_18MG.mp4:1   Failed to load resource: the server responded with a status of 404 ()

سلام،

آدرس دهی‌ها بدرستی انجام نشده اند.

برای تست لینک‌ها میتونید view page source بگیرید و لینک هارو بصورت مستقیم باز کنید.

خطای 404 نشان دهنده ی وجود نداشتن آن لینک و صفحه است.

محسن موحد ۰۱ شهریور ۱۴۰۲، ۲۰:۰۰

مطابق آموزش پیش رفتم ویدیویی که میخوام پلی کنم از دیتابیس دریافت کردم اینم لینکش https://file-examples-com.github.io/uploads/2017/04/file_example_MP4_1920_18MG.mp4

برای تست روش کلیک کردم که دیدم هیچ ویدیویی برای پلی وجود نداره بعدش از آپارات لینک یه ویدیو که مطئن بودم پلی میشه رو کپی کردم تو src باز هم شناسایی نشد. در مورد شناسی نشدن آدرس لوگوهای برنامه هم نمیدونم واقعا باید چیکار کنم چون چینش فایل‌ها‌های برنامه عین چینش فایل برنامه مدرس هست که به عنوان فایل پیوست دانلود کردم و هیچ تغییری هم خارج از آموزش‌ها انجام ندادم.

آرین بابائی ۰۲ شهریور ۱۴۰۲، ۰۶:۳۹

تمام لینک هایی که در تصویر مشخص شده، وجود ندارند بخاطر همین 404 not found میده.

این فایل هایی که 404 میده مثل (ch-1.jpg) در درس‌های آینده فیکس خواهند شد و تمامی تصاویر سایت بصورت رندوم تولید خواهند شد.

برای ویدیو هم باید لینکی که وجود داشته باشد استفاده کنید.

ضمناً سورس پروژه این قسمت از ویدیو، در پیوست موجود است، میتونید تطبیق بدید با کدهای خودتون.

بهترین پاسخ
محسن موحد ۰۳ شهریور ۱۴۰۲، ۲۰:۵۷