🎉 سال نو، مهارت نو، مشاوره رایگان نقشه راه برنامه نویسی (آفر ویژه ثبت نام قبل از افزایش قیمت 🔥)
۰ ثانیه
۰ دقیقه
۰ ساعت
۳ مهدی فانی
مدیریت کردن متاباکس‌های زیاد
جامعه وردپرس (برنامه نویسی) ایجاد شده در ۲۶ مرداد ۱۴۰۲

سلام.

من یک پیج تمپلیت تعریف کردم که برای نمایش محتواهای متفاوت به صورت داینامیک از متاباکس‌ها استفاده میکنه. مثلا بیشتر از ۱۰ نوع متاباکس با ورودی‌های متفاوت براش دارم. الان یه سوال دارم که آیا کار درستی هست که ما همه این متاباکس‌ها رو توی دیتابیس براشون کلید درست کنیم؟ یا اینکه بهتره برای این متاباکس‌ها یه دیتابیس مجزا مثل postmeta‌ درست کنیم و اونجا ذخیره بشن؟ یا اینکه همه این ورودی‌ها ( یاحداقل ورودی‌هایی که نوعشون یکسان هست) رو باهم بگیریم و تو یک کلید ثبت کنیم و بعدا موقع نمایش اونا رو جداسازی کنیم؟

به نظر شما بهترین روش که دیتابیس رو هم سنگین نکنه چیه؟

با سلام

بسته به اینکه این متاباکس‌ها حاوی چه اطلاعاتی خواهند بود میتواند تصمیم متفاوت باشد ولی اکثرا به این شکل هست که شما یک سری تنظیمات، گزینه‌های مربوط به صفحه را در متاباکس‌ها قرار داده اید که بهتر است همه این تنظیمات را در یک کلید در پست تایپ مربوطه ذخیره کنید

یعنی به جای ریختن هر مقدار در یک کلید - از یک کلید واحد با مقدار سریالایز شده مقادیر کل متاباکس‌ها استفاده کنید.

ولی اگر محتوای متاباکس‌ها بزرگ هست و نیاز به ایندکس گذاری یا کوئری‌های مستقیم روی انها دارید بهتر است از گزینه‌های جدا جدا یا حتی جدول سفارشی استفاده کنید.

موفق باشید

بهنام مرادی ۲۶ مرداد ۱۴۰۲، ۱۲:۱۳

متاباکس هایی که دارم، بیشترشون متن هستند. یعنی تو ساختار html متاباکس، ویرایشگر متنی وردپرس فراخوانی کردم. متن‌های ورودی هر متاباکس هم چندین پاراگراف ممکنه بشه.

با این تفاسیر به نظرتون تو یه جدول سفارشی ذخیره بشه کار درستیه؟

مهدی فانی ۲۶ مرداد ۱۴۰۲، ۱۷:۰۶

با سلام مجدد

بله، بهتر یک جدول سفارشی ایجاد کنید که هم بهینه‌تر باشد هم بتوانید کوئری‌های دقیق‌تری روی آن اجرا کنید

فقط فراموش نکنید برای جدولتان کلید خارجی با پست تایپ مد نظرتان ایجاد کنید

موفق باشید

بهنام مرادی ۲۶ مرداد ۱۴۰۲، ۱۷:۲۱