🎉 سال نو، مهارت نو، مشاوره رایگان نقشه راه برنامه نویسی (آفر ویژه ثبت نام قبل از افزایش قیمت 🔥)
۰ ثانیه
۰ دقیقه
۰ ساعت
۵ دانشجوی سون‌لرن
انتقال از صفحه home.phpبه index.php
جامعه وردپرس (برنامه نویسی) ایجاد شده در ۲۰ مرداد ۱۴۰۲

سلام وقت بخیر یک سایت که کاربر برای وردبهش باید اول login کنه و من کد هارو تو صفحه home.php قرار دادم و میخوام زمانی که کاربر روی یک دکمه کلیک کرد وارد صفحه اصلی که index.php بشه ولی زمانی که کاربر لاگین میکنه باز وارد صفحه Home میشه ممنون میشم راهنمایی کنید .

سلام،

سؤال رو دقیق نفهمیدم که منظور از کلیک روی یک دکمه و اینکه ابتدا گفتید لاگین به صفحه home.php میره ولی میخواید به index.php بره؟

اگر ریدایرکت رو بخواید مدیریت کنید میتونید یک فیلتر اضافه کنید. برای مثال:

function redirect_after_login() {
    return home_url('/index.php'); 
}
add_filter('login_redirect', 'redirect_after_login');
محسن موحد ۲۰ مرداد ۱۴۰۲، ۲۰:۵۴

شرمنده من میخوام کاربر قبل دیدن اطلاعات و یا همان ورد به سایت قبل هر کاری لاگین کنه تا بتونه وارد سایت بشه من این فرم لاگین اول سایت یعنی تو home.php قرار دادم که وقتی ادرس سایت میزنه اول بیاد تو قسمت لاگین بعد میخوام زمانی که کاربر لاگین کرد تازه بتونه وارد سایت بشه و محصولات ببینه مثل خیلی از سایت‌های دیگه مثلا فیلیمو که وقتی وارد سایت میشی میگه اول ثبت نام کنید تا دسترسی داشته باشید به فیلم‌ها من این صفحه لاگین در فایل home.php ایجاد کردم و میخوام زمانی که کاربر لاگین کرد به صفحه Index.php بره ولی چون Home.php هست و اولویت داره به index.php وارد صفحه index نمیشه

نمیدونم تونستم منظورم برسونم یانه شرمنده

Mostafa Niakan ۲۱ مرداد ۱۴۰۲، ۰۶:۱۷

با سلام

متاسفانه روند توسعه شما اشتباه است، قرار دادن صفحه لاگین در home کار درستی نیست.

برای پیاده سازی این قابلیت بهتر است شما یک شرط را به اکشن‌های ابتدایی وردپرس قلاب کنید

به فرض به اکشن inti یک قلاب بندازید و در هر لود چک کنید ایا کاربر لاگین هست یا خیر اگر لاگین نیست انرا به صفحه لاگین ریدایرکت کنید نه اینکه صفحه لاگین صفحه اصلی شما باشد - کاربر به صفحه لاگین که تمپلیت و شاید ادرس جدایی دارد هدایت می‌شود و بعد از لاگین به صفحه قبلی یا هر صفحه دلخواه باز میگردد.

موفق باشید

بهنام مرادی ۲۱ مرداد ۱۴۰۲، ۱۱:۰۱

ممنون از راهنمایی خوب شما ???

Mostafa Niakan ۲۱ مرداد ۱۴۰۲، ۱۱:۰۲

خواهش میکنم جناب نیاکان عزیز

لطفا پاسخی که به شما کمک کرده رو انتخاب کنید تا تاپیک بسته شود

با تشکر از شما

بهترین پاسخ
بهنام مرادی ۲۱ مرداد ۱۴۰۲، ۱۴:۰۵