🎉 سال نو، مهارت نو، مشاوره رایگان نقشه راه برنامه نویسی (آفر ویژه ثبت نام قبل از افزایش قیمت 🔥)
۰ ثانیه
۰ دقیقه
۰ ساعت
۱ سید محمد جواد فاطمی
باز کردن مجدد پروژه
جامعه پایتون (وب) ایجاد شده در ۱۹ مرداد ۱۴۰۲

با سلام من با چنین مشکلی روبه رو هستم دلیلشم نمی‌دونم چی هست که دیگر باهاش مواجه نشوم اینکه مثلا 4 روز پیش یک نمونه پروژه فروشگاهی از گیت هاب clone کردم و و براساس همان استانداردی که استاد گفتند یعنی فایل venv و پروژه اصلی جدا باشد مراحل را رفتم جلو و دستور pip install -r requirements.txt را هم زدم و قشنگ run server 127.0.0.1:8080 را هم انجام دادم و پروژه به درستی کار می‌کرد ولی 4 روزی هست که روی پروژه دیگری کار میکنم حالا که خواستم به پروژه 4 روز پیشم برگردم یکسری خطا‌ها داره مثلا میگه برخی پکیج هارا باید مجدد نصب کنی و خطا‌های غیر منتطره دیگر که اصلا 4 روز پیش باهاش رو به رو نشده بودم یعنی به درستی پروژه کار می‌کرد و اینکه venv و فایل manage.py هم به درستی انتخاب شده است دلیل از چی می‌تونه باشه که قبلا درست کار می‌کرده ولی حالا که مجدد می‌خواهم پروژه اجرا کنم با خطا‌های جدید مواجه می‌شوم؟

نکته ای ای هم که هست دفعه اول نیست که با چنین مشکلی روبه رو شده ام.

درود محمد جان وقتت بخیر

این موارد بعضی مواقع به وجود میاد زانی که مثلا اومدی venv ساختی ولی ترمینال رسیت نکردی . یا وقتی سوئیچ کردی بین محیط مجازی ولی واقعا سوئیچ نشده ( یعنی یه چییزی ران هست یعنی پورتش آزاد نیست) و ....

کاری که بهتره انجام بدی استفاده از PIPENV هست که راحتر هستش و تمیز‌تر

حالا گاهی یه سری چیزا دیپریکیت میشه باید پاکشون کنی یا اپدیت که اون پکیجاممکنه از اینترنت یا وابستگی داشته باشن از کار میوفتن.

در نهایت یه عکس بزار اگ درست نشد مشکلت

موفق باشی?

بهترین پاسخ
Reza Mobaraki ۱۹ مرداد ۱۴۰۲، ۰۸:۴۷