🎉 سال نو، مهارت نو، مشاوره رایگان نقشه راه برنامه نویسی (آفر ویژه ثبت نام قبل از افزایش قیمت 🔥)
۰ ثانیه
۰ دقیقه
۰ ساعت
۲ میثم کیانی
نحوه ذخیره کردن اطلاعات سفارشی در یک صفحه جداگانه
جامعه وردپرس (برنامه نویسی) ایجاد شده در ۱۷ مرداد ۱۴۰۲

سلام خدمت استاد صالحی و منتورهای عزیز؛

استاد قبل از هر چیزی بهتون خسته نباشید میگم تا اینجای دوره واقعا عالی بوده و حسابی باعث پیشرفت من شدید.

استاد من طبق آموزش‌های شما یک پلاگین درست کردم که بتوانم با اون تعداد خریدی هر محصول رو مشخص کنم،البته این پلاگین کلی جای کار داره.

مشکل من اینجاست که من توی صفحه اصلی نمایش محصولات ووکامرس مشکلی توی سیو کردن ندارم ولی وقتی میخواهم توی فانکشن bp_display_purchase_order_info_callback اطلاعات رو ذخیره کنم هرکاری میکنم نمیشه حتی کدهایی که صفحه اول نوشتمم رو قرار میدم بازم چیزی سیو نمیشه. نکته مهم‌تر اینکه توی صفحه هر محصول که میرم میتونم تمام اطلاعات رو سیو کنم و ببینم حتی وقتی که مقدار‌های سفارشی رو ست کردم هم میتونم توی صفحه ای که با نام Purchase Order Information درست کردم، مشاهده کنم.

این پلاگین من هستش آیا امکان داره اون رو بررسی کنید و بگید چطوری میتونم اطلاعات رو سیو کنم؟ خیلی ممنونم

با سلام

جناب کیانی بررسی انجام شد متاسفانه پلاگین شما به درستی اجرا نمیشود چون کدنویسی که انجام دادید تحت یک شرایط خاص بوده و برای همه سایت‌ها قابل اجرا نیست لذا متوجه مشکل نشدم

اگر مشکل برایتان قابل حل نیست لطفا در تلگرام به من پیام بدید باهم مورد رو بررسی کنیم ولی حتما باید بعد از رفع مشکل راه حل و ریشه مشکل رو تو این تاپیک ثبت کنید.

تلگرام من

موفق باشید

بهترین پاسخ
بهنام مرادی ۲۱ مرداد ۱۴۰۲، ۰۷:۵۱

سلام مجدد، بینهایت از جناب مرادی عزیز ممنونم که وقت گذاشتن و مشکل من را حل کردن

حسابی هم از مجموعه سون لرن ممنونم بابت این پشتیبانی خفن

میثم کیانی ۲۲ مرداد ۱۴۰۲، ۰۷:۲۶