🎉 سال نو، مهارت نو، مشاوره رایگان نقشه راه برنامه نویسی (آفر ویژه ثبت نام قبل از افزایش قیمت 🔥)
۰ ثانیه
۰ دقیقه
۰ ساعت
۱ احسان مرادیان
ابهام در یادگیری
جامعه پایتون (وب) ایجاد شده در ۱۶ مرداد ۱۴۰۲

با سلام و خسته نباشید

بنده میخواستم یه انتقادی بکنم هر چند که بی فایدس

در طول این جلسه مثل خیلی از جلسات دیگه استادش یک سری از موضوعات رو که اصلا دانشجو در موردش نمیدونه رو بکار گیری میکنه مثل همین کلاس‌ها و آرگومان‌ها که میگه من استفاده میکنم ولی شما ابهام به خودتون راه ندید مگه میشه اصلا. من و شاید خیلی از دانشجوها از صفر صفر شروع کردیم و این موضوعات باید قبل از استفاده توضیح داده بشه الان من حتی یک کلمه هم از این جلسه نفهمیدم چون خیلی گیج کننده بود

قبلا هم از نحوه تدریس این استاد انتقاد کردم که بعضی از منتور‌ها از حرفم ناراحت شدن که همینجا از حضورشون عذرخواهی میکنم ولی خوب به ما هم حق بدید وقتی یه نفر از بین صدها سایت آموزشی سون لرن رو انتخاب کرده و بهش اعتماد کرده و هزینه زیادی رو هم پرداخت کرده نباید اینطور باشه نحوه تدریس .

من یکی از دوستام دوره php دکتر آوند رو خریداری کرده و وقتی دیدمش واقعا لذت بردم اما در طول این دوره متاسفانه کاملا از برنامه نویسی ناامید شدم چون ابهامات زیادی در ذهنم ایجاد شده.

این دوره سه سال پیش ضبط شده و حرف‌های من هیچ تاثیری نداره ولی خواستم بگم که این نحوه تدریس متاسفانه اصلا عادلانه نیست.

با تشکر

درود احسان جان امیدوارم حالتون خوب باشه

موردی که مطرح کردی درباره مباحث پایه‌ای تا حدی درسته و یکسری از جلسات سطحشون بالاتر از انچه که باید هستش.

موارد ابتدایی به زودی توسط مدرس جدید بازتولید میشه.

ولی اگ نظر شخصی بنده رو میخوای پیشنهاد میکنم مباحث این چنینی رو اسکیپ کنی و تمرکزت رو بزاری روی مهارت حل مسئله ساختمان‌های داده و الگوریتم و حل سوالات مختلف ( چون این تمرین‌ها برای باز کردن ذهن دانشجو طراحی شده - و البته اشنایی با یکسری built-in‌ها )

در نهایت شما توی مصاحبه‌ها نیاز به ساختمان داده داری و کار کردن با اونا و الگوریتم و مهارت حل مسئله

بعلاوه که استاد جلسات پیشرفته‌تر مثل جنگو و... رو سطح بالا ضبط کردن در کنار دوره داکیومنت و نمونه کد بخونی توی ورود به بازار بهت خیلی کمک میکنه

موفق باشی?

بهترین پاسخ
Reza Mobaraki ۱۶ مرداد ۱۴۰۲، ۲۰:۴۵