🎉 سال نو، مهارت نو، مشاوره رایگان نقشه راه برنامه نویسی (آفر ویژه ثبت نام قبل از افزایش قیمت 🔥)
۰ ثانیه
۰ دقیقه
۰ ساعت
۲ اسماعیل آبابائی
اشکال دراجرای پروژه در هاست مجازی
جامعه وردپرس (برنامه نویسی) ایجاد شده در ۱۵ مرداد ۱۴۰۲

با سلام و وقت بخیر

زمانی که از طریق postman‌ و مرورگر درخواست ارسال میکنم به هاست مجازی ریکوئست انجام نمیشه. عکسای زیر:

cccd-API4.png

<html>
<body>
    <script type="text/javascript" src="/aes.js">script>
    <script>
        function toNumbers(d){var e=[];d.replace(/(..)/g,function(d){e.push(parseInt(d,16))});return e}function toHex(){for(var d=[],d=1==arguments.length&&arguments[0].constructor==Array?arguments[0]:arguments,e="",f=0;flength;f++)e+=(16>d[f]?"0":"")+d[f].toString(16);return e.toLowerCase()}var a=toNumbers("f655ba9d09a112d4968c63579db590b4"),b=toNumbers("98344c2eee86c3994890592585b49f80"),c=toNumbers("5406a716768ac09e3b01df357124d99f");document.cookie="__test="+toHex(slowAES.decrypt(c,2,a,b))+"; expires=Thu, 31-Dec-37 23:55:55 GMT; path=/"; location.href="https://api-province-iran.free.nf/api/v1/cities/?province_id=4&page=1&pagesize=3&fields=name,id,province_id&orderby=name%20asc&i=1";
    script><noscript>This site requires Javascript to work, please enable Javascript in your browser or use a browser
        with Javascript supportnoscript>
body>
html>

توی مرورگر:

c348-API6.png

تست کردم توی سوییچ برا متد گت، خط به خط یه hello اکو کردم همشون اجرا شدن تا خط 21 که دیگه چاپ نشد. یعنی توی عکس زیر خط 19 اجرا میشه ولی از خط 20به بعد اجرا نمیشه.

7bcf-API5.png

ممنون میشم راهنمایی کنید

با سلام و احترام

لطفا بررسی کنید در نقطعه ای که برنامه دچار مشکل هست $response شما چه مقداری دارد

ایا مقدار ولید برای ان وجود دارد یا خیر

در ضمن اصولا مقداری که به عنوان Respond بر میگدارید echo نمیشود و return میگردد.

موفق باشید

بهترین پاسخ
بهنام مرادی ۱۶ مرداد ۱۴۰۲، ۱۲:۴۷

ممنون از توضیح شما. پس از تست روی یک هاست دیگه متوجه شدم اشکالی در کد نیست . همچنین سایت ارائه دهنده هاست و بررسی کردم دیدم اینجا توضیح داده که اجازه دسترسی به هاست به شکل وب سرویس را در پلن رایگان نمیدهد.

اسماعیل آبابائی ۱۶ مرداد ۱۴۰۲، ۲۰:۳۹