🎉 سال نو، مهارت نو، مشاوره رایگان نقشه راه برنامه نویسی (آفر ویژه ثبت نام قبل از افزایش قیمت 🔥)
۰ ثانیه
۰ دقیقه
۰ ساعت
۵ آصفه اله یاری
تشکر و انتقاد
جامعه پایتون (وب) ایجاد شده در ۱۴ مرداد ۱۴۰۲

با عرض سلام

اول تشکر میکنم از مدرس محترم از بابت آموزش خوبشون و وقتی ک گذاشتن امام جسارتا یک انتقادی هم دارم به نظرم مدرس یک کم تو زمینه آموزش نصب و اجرای برنامه‌ها ضعیف عمل میکنن نصب و آموزش برنامه‌ها را یا توضیح نمیدن یا خیلی مختصر اونم در حالتی ک خودشون نصب شده رئی سیستم دارند در صورتی یکی از اصول اصلی نصب و اجرای برنامه‌ها است و احساس میکنم مدرس این احساس را دارند ک تمامی شرکت کننده‌ها در این دوره یک پیش زمینه ای دارند در صورتی ک اینطور نیست و یکی مثل بنده هیچ پیپش زمینه ای ندارم پس ممنون میشم برای آشنایی بیشتر با مباحثی ک گفتم یا لینک معتبری معرفی کنید یا فیلمی از خود مدرس آپلود کنید و یا با همین مدرس دوره ای مربوط ب تنها نصب و اجرای برنامه ای مربوطه بذارید تا بتونیم ثبت نام کنیم

سلام امید که عالی باشید

درست میفرمایید دوره فعلی برای شروع مسیر برای دانشجویانی که از قبل کار نکردند یا رشته تحصیلیشون کامپیوتر نبوده کمی شروع رو سخت میکنه در تلاش هستیم ویدیو هایی رو به دوره به عنوان اپدیت برای این عزیزان اضافه کنیم

کدوم قسمت مشکل دارید که راهنماییتون کنم

پوریا شفیعی ۱۴ مرداد ۱۴۰۲، ۰۹:۵۱

اگه زودتر ویدیوها را آپدیت کنید ممنون میشم من تقریبا توی نصب و اجرا یا مچ برنامه‌ها مشکلی دارم تو مباحث کد نویسی خیلی مشکلی ندارم چون توضیحاتشون برای یک دوره 240 ساعته و محدودیت ساعت تقریبا جامع

آصفه اله یاری ۱۴ مرداد ۱۴۰۲، ۰۹:۵۴

فعلا به دنبال مدرس هستیم چون مهندس رمضان پور(مدرس فعلی) مهاجرت کردند

اما بطور کل نباید نصب مشکلی توی روند یادگیریتون بوجود بیاره چون این مورد رو حتی اگر فارسی سرچ کنید به مقاله یا ویدیو‌های زیادی میرسید

البته که نصب یه سری موارد اموزش داده نشده مثل سیستم عامل لینوکس که کلا مرتبط با این دوره نیست

درخصوص نصب پایتون هم به صورت پیشفرض در لینوکس نصب هسیت

و استفاده از ویندوز برای دوره فعلی پیشنهاد نمیشه

بطور کل اگر توی نصب ابزار خاصی مشکل داشتید و سرچ کردید و به راه حل نرسیدید بپرسید تا ویدیو اموزشی یا مقاله براتون ارسال کنم

پوریا شفیعی ۱۴ مرداد ۱۴۰۲، ۱۲:۴۴

ممنونم بابت راهنماییتون

آصفه اله یاری ۱۴ مرداد ۱۴۰۲، ۱۳:۴۶

میتونید روی دکمه تایید پاسخ منتور کلیک کنید تا تاپیک بسته بشه.

بهترین پاسخ
محسن موحد ۱۴ مرداد ۱۴۰۲، ۱۶:۳۵