مثلا من اسم شهرها و استان هارو توی پروژم تو دیتابیس سیو کردم و اینا همیشه ثابت هستن اگه بخوام همه جا اینارو از کش لود کنه باید چیکار کنم؟
سلام هادی جان، برای جاهایی که معمولا تغییر نمیکنن یا خیلی کم تغییر میکنم پیشنهاد میکنم از فایلها (میتونه بصورت json باشه) استفاده کنید تا دیتابیس رو درگیر نکنید که پرفورمنسش تحت تاثیر قرار بگیره، البته این نکته هم مهمه که حجم فایلتون زیاد نشه وگرنه بازهم برای لودش مشکل پیش میاد و اونوقت همون استفاده از دیتابیس بهتره، ولی خب برای کش کردن موردی که گفتین میتونین یه کلاس جدید تحت عنوان هلپر یا سرویس بسازین و موارد پیاده سازی کش رو اونجا انجام بدید و هر وقت نیاز شد از اون استفاده کنین، هرچند که توی خودِ کلاس مدل هم میتونین اینکار رو کنین ولی این روشی که بهتون گفتم تمیزتر هست.
یه مثال:
نکته اول: یه کلاس شبیه به کد پایین میتونید برای خودتون داشته باشین حالا بر حسب نیازتون موارد مختلف رو باید بهش اضافه کنین
نکته دوم: برای درایور کش میتونین از ردیس یا موارد دیگه هم استفاده کنین (حالت دیفالت کش، روی فایل هست)
نکته سوم: برای گرفتن استان و شهر از اسمشون استفاده کردم ولی شما میتونین از آیدی استفاده کنین.