🎉 سال نو، مهارت نو، مشاوره رایگان نقشه راه برنامه نویسی (آفر ویژه ثبت نام قبل از افزایش قیمت 🔥)
۰ ثانیه
۰ دقیقه
۰ ساعت
۷ احسان مرادیان
استفاده از vpn
جامعه پایتون (وب) ایجاد شده در ۱۲ مرداد ۱۴۰۲

با سلام

من زمان نصب pycharm به خطا میخورم اون کد مربوطه برای نصب رو وارد میکنم ولی متاسفانه میگه به اسنپ وصل نشدید

چک کردم دیدم snap به طور پیش فرض روی سیستمم هست ولی وصل نمیشه رفتم از ubuntu software نصبش کنم اسم پایچارم رو سرچ کردم هیچی بالا نیاورد

بعد فهمیدم که باید با vpn وصل بشی تا روی terminal بالا بیاد نصبش. حالا باید چطور وصل بشم به vpn

الان دو روزه که درگیرشم

سلام،

ببینید من در تاپیک قبلی هم گفتم vpn وصل کنید.

اما اینکه چطور وصل کنید ابتدا باید یک vpn تهیه کنید و دوم اینکه باید نرم افزار مخصوص به vpn را روی سیستم عاملتون نصب کنید.

یا اینکه از سیستم هایی مثل شکن و 403 استفاده کنید.

توصیه من به شما این است که روی ویندوز پایتون را یاد بگیرید.

شما الان تمرکزتون رفته روی یادگیری لینوکس در صورتی که لینوکس خودش یک موضوع دیگریست.

من برای شما در این مرحله صلاح نمیبینم که روی لینوکس ادامه بدید. تمام تمرکزتون رو روی یادگیری پایتون بگذارید.

در هر صورت تصمیم نهایی با شماست و برای یادگیری لینوکس میتونید از منابع گوگل و همچنین یوتیوب بهره ببرید.

محسن موحد ۱۲ مرداد ۱۴۰۲، ۲۰:۴۱

دوست عزیز من تمرکزم روی یادگیری لینوکس نرفته من فقط الان میخوام pycharm رو نصب کنم همین

ولی نصب نمیشه

احسان مرادیان ۱۲ مرداد ۱۴۰۲، ۲۱:۰۸

یک سرویس vpn تهیه کنید.

سرویس شکن رو هم میتونید تست کنید. نحوه استفاده در تب لینوکس قرار گرفته است.

خشمتون رو کنترل کنید، اینجا فضای علمی است و کسی با شما دشمنی ندارد.

پیامتون ویرایش شد.

محسن موحد ۱۲ مرداد ۱۴۰۲، ۲۱:۳۶

عذر خواهی میکنم

احسان مرادیان ۱۲ مرداد ۱۴۰۲، ۲۲:۳۵

3002-IMG_۲۰۲۳۰۸۰۴_۰۴۲۱۰۳.jpg ببخشید جناب مهندس من از شکن استفاده کردم ولی همچنین چیزی رو آورد برای اولین بار

چند بار تکرارش کردم همش همین رو میاورد

احسان مرادیان ۱۳ مرداد ۱۴۰۲، ۰۰:۰۹

سلام دوست عزیز وقت بخیر

پیشنهاد میکنم که tar.gz. پکیج منیجر jetbrain رو اول دانلود کنید https://www.jetbrains.com/toolbox-app/

و سپس از اونجا نصب رو انجام بدین b664-py_toolbox_app.png

بهترین پاسخ
Reza Mobaraki ۱۳ مرداد ۱۴۰۲، ۱۷:۳۲

آقا نصب شد خیلی خیلی ممنونم و سپاسگذارم مهندس عزیز

فقط ببخشید من فایل django رو روی یه پوشه دیگه قبلا دانلود کردم الان چطور باید بندازمش داخل پوشه academy _shop

احسان مرادیان ۱۳ مرداد ۱۴۰۲، ۱۷:۴۸