🎉 سال نو، مهارت نو، مشاوره رایگان نقشه راه برنامه نویسی (آفر ویژه ثبت نام قبل از افزایش قیمت 🔥)
۰ ثانیه
۰ دقیقه
۰ ساعت
۱ سید محمد جواد فاطمی
گرفتن merchant_id از زرين پال
جامعه پایتون (وب) ایجاد شده در ۱۱ مرداد ۱۴۰۲

طي مراحل گرفتن merchant_id پشتباني سايت زرين پال اين جواب را به من دادند:

توجه داشته باشید که؛ مطابق با آخرین بخشنامه‌ی اعلام شده توسط شاپرک، امکان دریافت درگاه پرداخت اینترنتی صرفا برای متقاضیانی که دارای کد رهگیری مالیاتی و کد نماد اعتماد الکترونیکی (ای‌نماد) هستند امکان‌پذیر می‌باشد.

حالا سوالي كه دارم،براي گرفتن کد رهگیری مالیاتی و کد نماد اعتماد الکترونیکی (ای‌نماد) بايد اين كار را به خود صاحب شركت بسپارم، يا بايد، خودم برايش اقدام كنم؟ چون اطلاعات كارت بانكي و.. مي خواهد براي اين كار.... و حتي ثبت نام در خود زرين پال.

و سوال بعدي ام اين هست، براي گرفتن merchant_id حتما بايد دامنه براي سايت خريده باشيم درست است؟ چون براي گرفتن درگاه پرداخت(merchant_id)دامنه سايت را هم ميخواست، اينجور كه باهاشون حرف زدم صاحب شركت دامنه خريدند، ولي حالا سوال من اين هست احراز هويتي صورت نمي گيره؟ مثلا زرين پال از كجا مي فهمه اين دامنه مال صاحب اين شركت هست؟

سلام،

کارفرما باید حساب زرین پال باز کند و مدارک را ثبت کند و کارت بانکی همنام با خود کارفرما باید ثبت شود تا پرداخت از طرف زرین پال صورت بگیرد. بنابراین این بدیهی است که هیچ کارفرمایی نباید حساب بانکی اش حتی زرین پال دست کسی دیگر حتی برنامه نویس باشد. برنامه نویس فقط باید یک id داشته باشد.

زمان ایجاد درگاه از قسمت آیپی سرور روی بدون محدودیت آیپی کلیک میشود تا حساس به آیپی نباشد و اینطور تفاوتی نمیکند که دامنه چه چیز باشد.

شما وقتی بکمک api لینک پرداخت برای کاربر میسازید، زمان ساخت لینک پرداخت، دامنه ای بعنوان returnUrl هم مشخص میکنید که پس از پرداخت به کدام دامنه بازگردد.

بهترین پاسخ
محسن موحد ۱۱ مرداد ۱۴۰۲، ۱۴:۴۳