با سلام كد قسمت درگاه پرداخت را به اتمام رساندم، به همراه سيگنال ها،بعد ديشب كه از chat gpt سوال پرسيدم، مي گفت به YOUR_API_KEY هم نياز هست، خواستم بدونم اين مورد معادل كدام فيلد هايي هست كه استاد در كد زده اند؟
چون استاد گفتند بايد merchant_id خودتون فقط تهيه كنيد و در اينجا جايگزين كنيد، حرفي از api_key زده نشد.
و اينكه من قرار هست سايت يك شركت را براشون آمده كنم، قسمت درگاه پرداخت هم دارند:
بعد ديشب براي گرفتن merchant_id در زرين پال درخوسات دادم، اين پيام دادند:
توجه داشته باشید که؛ مطابق با آخرین بخشنامهی اعلام شده توسط شاپرک، امکان دریافت درگاه پرداخت اینترنتی صرفا برای متقاضیانی که دارای کد رهگیری مالیاتی و کد نماد اعتماد الکترونیکی (اینماد) هستند امکانپذیر میباشد.
حالا سوالي كه دارم،براي گرفتن کد رهگیری مالیاتی و کد نماد اعتماد الکترونیکی (اینماد) بايد اين كار را به خود صاحب شركت بسپارم، يا بايد، خودم برايش اقدام كنم؟ چون اطلاعات كارت بانكي و.. مي خواهد براي اين كار.... و حتي ثبت نام در خود زرين پال؟
و سوال بعدي ام اين هست، براي گرفتن merchant_id حتما بايد دامنه براي سايت خريده باشيم درست است؟ چون براي گرفتن درگاه پرداخت(merchant_id)دامنه سايت را هم ميخواست، اينجور كه باهاشون حرف زدند دامنه خريدند، ولي احراز هويتي صورت نمي گيره؟ مثلا زرين پال از كجا مي فهمه اين دامنه مال صاحب اين شركت هست؟
سوال بعدي هم اين هست كه تو برخي سايتها مي بينم كه براي مجوزها نوشته، داراي نشان ملي ساماندهي، خواستم بدونم اين را هم بايد خود صاحب شركت براي گرفتنش اقدام كند؟ چون حس ميكنم براي اين مرحله هم بايد اطلاعاتي در اختيار من قرار دهند؟
و يك مورد ديگر، من دفعه اولم هست مي خواهم درگاه پرداخت را از حالت تستي يعني sandbox به حالت واقعي ببرم؟ كدي كه استاد زدند را من زدم و براي تست درست كار ميكرد، خواستم بدونم، همين را روش كمي تغييرات بدهم، و از صورت مسئله خريد اشتراك ماهانه به basket checkout تبديل كنم؟ مي تونم روي اين كد حساب كنم، چون ميگم دفعه اولم هست، كمي استرس دارم :)
او ايتكه ممنون مي شم اگر نمونه كد آماده اي براي قسمت پرداخت داشته باشيد ،كه پروؤه اي به عنوان basket checkout را هندل ميكند، و الان داره تو سايت فروشگاهي استفاده ميشه را به اشتراك قرار دهيد،اما حس ميكنم كد استاد هم با كمي تغيير اوكي بشه :)
سوالي كه دارم شما هم از كد استاد استفاده مي كنيد، براي درگاه پرداخت؟ با كمي تغييرات؟چون ميگم تجربه عملي نداشتم، مي ترسم برخي چيزها در نظر گرفته نباشم، چون خود استاد هم تو فيلم اشاره مي كرد، كه برخي چيزها را ميشه بهش اضافه كرد اگر نمونه كدي باشه كه داره الان تو ساتي استفاده ميشه به اشتراك قرار مي داديد خيلي خوب مي شد.
با تشكر.