💻 آخرین فرصت یادگیری برنامه‌نویسی با آفر ویژه قبل از افزایش قیمت در ۵ آذر ماه (🎁 به همراه یک هدیه ارزشمند )
۰ ثانیه
۰ دقیقه
۰ ساعت
۳ Arash Sob
سورس کد پروژه اصلی
جامعه وردپرس (برنامه نویسی) ایجاد شده در ۱۰ مرداد ۱۴۰۲

با سلام

سورس کدی که قرار داده شده

پروژه قبلی (قالب خبری ست) نه این پروژه

واقعا نمیدونم چرا برای سورس کد‌ها انقدر دانشجو رو عذاب میدید و وقت و انرژی ش رو هدر میدید

سلام

چه عذابی دوست عزیز؟!!! حجم فایل‌ها زیاده بعضا ممکنه اشتباهی صورت بگیره و کاملا سهوی هست شما کافیه بگید ما اصلاح می‌کنیم نیازی به ناراحتی نیست...

این مورد هم که فرمودین اصلاح شد مورد دیگه ای هم هست در ادامه همین تاپیک بفرمایید بررسی کنیم.

موفق باشید

بهترین پاسخ
وحید صالحی ۱۱ مرداد ۱۴۰۲، ۰۵:۵۶

با عرض سلام و احترام خدمت استاد عزیز صالحی

در ابتدا پوزش میخوام اگر متنی که در ادامه خواهم نوشت کمی طولانی باشد تا علت استفاده از اون واژه رو خدمت استاد عرض نمایم.

از ابتدای دوره اگر بررسی بفرمایید اگر بنده 5 مورد یا بیشتر کامنت یا متنی در بخش انجمن قرار دادم 4 مورد آن (منظور بیش از 90 درصد) مربوط به ارائه سورس کدها بوده است.

ضمن اینکه این مطلب رو به طور شفاهی نیز خدمت همکاران در بخش پشتیبانی عرض کردم.

اما نه مشکل مرتفع شد و نه پاسخ قانع کننده و دقیقی ارائه گردید- به همین خاطر این دلگیری و نارضایتی باقی موند.

که در پرانتز عرض کنم که ربطی به کیفیت آموزش و تلاش‌های حضرتعالی برای ارائه تمامی نکات مهم به طور دلسوزانه اصلا نداشته و این موارد و رضایت از سطح کیفی و علمی دوره قبلا ذکر شده بود و همینجا نیز مجددا از شما تشکر مینمایم.

اما در خصوص سورس کدها این نقیصه باقی بود. برای دانشجوی کم تجربه برای دیباگ و رفع اشکالات احتمالی مقایسه با اصل کدها بسیار ضروری ست.

پاسخی که همکاران دادند این بود که اگر کدها باشد دانشجویان تنبلی میکنند و خودشان کد نمیزنند.

اما استاد محترم این پاسخ به هیچ وجه نه منطقی بود نه دقیق به چند علت:

اولا کسانی که یک یا دو سال بعد دوره را به صورت ضبط شده استفاده میکنند که از همان اول کدها را در اختیار دارند. پس این عامل محرک فقط برای ماست که با دوره پیش میرویم.

در ثانی کسی که در این حدود فعالیت و از این دوره حرفه ای استفاده میکند حتما میداند که باید خود کد بزند تا یاد بگیرد.

سوما اگر واقعا عده قلیلی بین دانشجویان افراد کم توجه باشند چرا ما باید به آتش انها بسوزیم؟

به هر حال ما متوجه نشدیم که چرا کدها از ما در طول دوره دریغ شد. و شخصا از این بابت بسیار اسیب زمانی دیدم و وقت و انرژی من تلف شد.

به نظر من ایده آل این بود که پس از ضبط هر ویدیو استاد محترم کدها را به همرا یک فایل ذخیره نماید و در دسترس قرار دهد تا دانشجو همراه با ویدیو‌ها و پیشرفت پروژه در جریان کدها باشد.

ممکن است بفرمایید که چون در طول یک جلسه ممکن است مطالب تئوری گفته شود و فقط در هر جلسه چند خط کد نوشته شود این یک کار اضافیست که هر بار کدهای تکراری آپلود شود.

این فرمایش منطقی ست ، اما بارها خواهش و استدعا کردیم در پروژه‌های طولانی که کدها حین پروژه ممکن است چندین بار ری فکتور شده و کدهای انتهایی بسیار متفاوت از جلسات ابتدایی باشد لااقل هر 5-6-7 جلسه یکبار کدها را در اختیار ما بگذارید که به هیچ وجه نه پاسخی داده شد نه ترتیب اثر داده شد.

در پایان در مورد این پروژه بخصوص ابتدا اصلا کدهای خام هم در اختیار ما قرار نگرفت وقتی به مبحث رسیدم کمی صبر کردم بلکه کدها بارگذاری شود اما تا جلسه سی ام خبری نبود که جای دیگر کامنت نوشتم.

اما چون نمیتوانستم بدون کدها از جلسات استفاده کنم مبحث را ول کردم و به سراغ پروژه دیگر رفتم حالا بعد از 20-30 روز دوباره برگشتم و حدود جلسه هشتم خواستم از کدهای پرروژه اصلی استفاده کنم (همانجا که از کد پن برای تغییر در صفحه اصلی استفاده کرده بودید - میخواهم بگویم تا مجبور نشویم به کدها مراجعه نمیکنیم) اما دیدم کدها باز اشتباه است و مجبور شدم دوباره برای بار دوم این پروژه را نیمه رها و به سراغ مبحث دیگری بروم

تمام اینها را توضیح دادم که علت ناراحتی و استفاده از آن عبارت را خدمت استاد محترم توضیح داده باشم- اگر نه همه ما انسان هستیم و بروز خطاهای سهوی قابل درک میباشد.

باز هم ضمن عرض پوزش از شما از تلاش‌های دلسوزانه شما برای ارائه این دوره خوب، مفید و کامل - خالصانه تشکر و قدردانی میکنم و بدانید که قصد اسائه ادب به هیچ وجه نبوده و همیشه سپاسگزار آموزش‌های خوب شما هستم.

Arash Sob ۱۱ مرداد ۱۴۰۲، ۰۷:۳۷

سلام استاد صالحی اگر میشه قالبی انتخاب کنید که بروز باشه تا ما دانشجویان بتونیم با ساختار قالب‌های مختلف اشنا بشیم مثل قالب دیجی کالا چون دیجی کالا قالب بروزی هست الان مد شده اکثر قالب‌ها استوری دارن بالایی صفحه این قالبی که در دوره هست درست خوب اما بهتره ما قالب هارو با سلیقه ایرانی ادغام کنیم بهتره قالب حرفه ای‌تر و بهتری رو انتخاب می‌کردین 

محسن کمالی دهقان ۳۰ خرداد ۱۴۰۳، ۰۹:۱۷