🎉 سال نو، مهارت نو، مشاوره رایگان نقشه راه برنامه نویسی (آفر ویژه ثبت نام قبل از افزایش قیمت 🔥)
۰ ثانیه
۰ دقیقه
۰ ساعت
۲ اسماعیل آبابائی
مشکل در انتقال پروژه به هاست مجازی
جامعه وردپرس (برنامه نویسی) ایجاد شده در ۰۹ مرداد ۱۴۰۲

سلام و عرض خسته نباشید. من پروژه‌ را با همین ساختار فولدر بندی که تدریس شد و فایلشو در پیوست ارسال کردم، توی روت سایت آپلود کردم ولی هنگام ارسال درخواست کلاس رو پیدا نمیکنه. ممنونم میشم راهنمایی کنین.

روت هاست

172e-API1.png

پیغام بعد از ارسال درخواست

01e1-API2.png

مشخصات هاست

a2eb-API3.png

ارتباط هاست با دیتا بیس هم برقرار شده.

سلام،

به مسیر فایل قبل از not found داخل تصویر توجه کنید. (ابتدای مسیر با / جدا شده و انتهاش با \\)

• جدا کننده آدرس در سیستم عامل‌های یونیکسی slash (/) است.
  • جداکننده namespace‌ها در php علامت back slash (\\) است.
  • این namespace‌ها در متغیر $class داخل autoload فایل loader.php قرار میگیرد و باید بک اسلش‌ها تبدیل به اسلش شود.
  • این موضوع در ویندوز مشکلی ایجاد نمیکرده است چون ویندوز جداکننده \\ دارد و با هردو \\ و / کار میکند.

وارد فایل loader.php شوید و لاین 6 را اصلاح کنید. (بجای slash میتونید از ثابت DIRECTORY_SEPARATOR استفاده کنید.)

$classFile =  __DIR__ . '/' . str_replace('\\\\', '/', $class . '.php');
بهترین پاسخ
محسن موحد ۱۰ مرداد ۱۴۰۲، ۱۳:۲۵

سپاس از پاسخ دهی‌شما.

مشکل آدرس دهی برطرف شد الان یه مشکل دیگه ای هست.

زمانی که از طریق postman‌ و مرورگر درخواست ارسال میکنم به هاست مجازی ریکوئست انجام نمیشه. عکسای زیر:

5dc7-API4.png

<html>
<body>
	<script type="text/javascript" src="/aes.js">script>
	<script>
		function toNumbers(d){var e=[];d.replace(/(..)/g,function(d){e.push(parseInt(d,16))});return e}function toHex(){for(var d=[],d=1==arguments.length&&arguments[0].constructor==Array?arguments[0]:arguments,e="",f=0;flength;f++)e+=(16>d[f]?"0":"")+d[f].toString(16);return e.toLowerCase()}var a=toNumbers("f655ba9d09a112d4968c63579db590b4"),b=toNumbers("98344c2eee86c3994890592585b49f80"),c=toNumbers("41fa92ff94aeb9bf10dac0efaf557c6a");document.cookie="__test="+toHex(slowAES.decrypt(c,2,a,b))+"; expires=Thu, 31-Dec-37 23:55:55 GMT; path=/"; location.href="https://api-province-iran.free.nf/api/v1/cities/?province_id=4&page=1&pagesize=3&fields=name,id,province_id&orderby=name%20asc&i=1";
	script><noscript>This site requires Javascript to work, please enable Javascript in your browser or use a browser
		with Javascript supportnoscript>
body>
html>

توی مرورگر:

6265-API6.png

تست کردم توی سوییچ برا متد گت، خط به خط یه hello اکو کردم همشون اجرا شدن تا خط 21 که دیگه چاپ نشد. یعنی توی عکس زیر خط 19 اجرا میشه ولی از خط 20به بعد اجرا نمیشه.

5efd-API5.pngممنون میشم راهنمایی کنید

اسماعیل آبابائی ۱۱ مرداد ۱۴۰۲، ۱۰:۴۹