🎉 سال نو، مهارت نو، مشاوره رایگان نقشه راه برنامه نویسی (آفر ویژه ثبت نام قبل از افزایش قیمت 🔥)
۰ ثانیه
۰ دقیقه
۰ ساعت
۱ عباس باقری
تعریف متغیر در الگوریتم
جامعه جاوا اسکریپت ایجاد شده در ۰۲ مرداد ۱۴۰۲
  • سلام و خسته نباشید به استادان گرامی ، همونجور که در کد زیر می‌بینید مشکل من اینه که وقتی پشت پسورد var میزارم و یجورایی password رو تبدیل میکنم به یه متغیر و الگوریتم رو اجرا میکردم حین اشتباه زدن username که بجای Admin یه ورودی دیگه وارد میکردم دو تا خطارو نشون میداد یعنی هم i dont know you و Wrong password اگه میشه مشکلشو بگین که چرا وقتی password رو تبدیل میکنم به متغیر همچین اروری میده ، ولی وقتی var نزارم پشت password الگوریتم به خوبی اجرا میشه و بدون اشتباه لطفا مشکلشو بگین ، با تشکر .a5be-Screenshot (24).png

سلام

وقتی شما یوزر را چیزی غیر از admin و یا cancel بزنید می‌افته توی else شرط بالایی و جمله داخلش را چاپ میکنه و این کاملا رفتار طبیعی کدی که نوشتید هست.

و از اون جایی که در این حالت پسورد ندارید و undefined هست دوباره بلاک else شرط بعدی هم اجرا میشه و جمله دوم را چاپ میکنه که باز این هم درست هست

برای اینکه بدونید در هر مرحله چی داخل متغییر هاتون هست و کدوم بلاک شرط اجرا میشه از کنسول لاگ استفاده کنید

موفق باشید

بهترین پاسخ
مریم علی شاهی ۰۳ مرداد ۱۴۰۲، ۰۰:۳۲