من دو تا فایل layout.blade.php یکی توی view و دیگری تو videos.و اونی که view هست باید پاک بشه چون component هست به videos.ولی روی layoutمربوط به videos میخونه.یه جورایی دستور component قبول نکرده.
سلام امیر عزیز
سوالت رو متوجه نشدم.
بیشتر توضیح بدید با جزئیاتش چون از روی تصویر هم چیزی مشخص نیست.
احمدرضا فاطمی کیا۲۱ تیر ۱۴۰۲، ۱۳:۱۳
توی درس ایجاد component در قسمتی از ویدیو میگن که محتویات فایل layout.blade که تو پوشه videos هست را کامل بردارید و بذارید توی layout.blad توی پوشه ی component و ادامه تتغییرات روی این فایل درون پوشه ی component اجرا میکنن.ولی برای من از روی این فایل جدید دیگهنمیخونه و همچنان از فایل درون پوشه ی videos اجرا میشه.البته بقیه componentها که میسازم به درستی اجرا میشه
امیر احمدی۲۳ تیر ۱۴۰۲، ۱۷:۳۲
خب اینطور که میگید شما آدرس layout رو هنوز همون قبلی گذاشتید و باید در جایی که کامپوننت لایوت رو فراخونی کردید تغییر بدید و این جدیده رو فراخونی کنید.
احمدرضا فاطمی کیا۲۳ تیر ۱۴۰۲، ۱۷:۳۶
ممنون میشم اگر بفرمایید دقیقا کجا روباید تغییر بدم؟چون بارها ویدیو رو نگاه کردم متوجش نشدم
امیر احمدی۲۳ تیر ۱۴۰۲، ۱۷:۵۶
سلام،
در ادامه ویدیو صفحه index.blade.php ازهمون layout.blade.php اولیه تبعیت کرده یعنی بوسیله @extend از لیوت کنار خودش استفاده کرده است و تغییرات به حالت اول برمیگردد. بنابراین layout.blade.php داخل پوشه کامپوننت رو میتونید حذف کنید.
قالب کامپوننتها در پوشه components درست میشوند و در صفحات دیگر بصورت تگ include میشن. مثل یک پازل میماند که قسمتهای مختلف یک صفحه میتواند از کامپوننتهای مختلفی تشکیل شده باشد.
فایلهای view رو قرار میدم، میتونید از پیوست بیشتر بررسی کنید.