🎉 سال نو، مهارت نو، مشاوره رایگان نقشه راه برنامه نویسی (آفر ویژه ثبت نام قبل از افزایش قیمت 🔥)
۰ ثانیه
۰ دقیقه
۰ ساعت
۳ دانشجوی سون‌لرن
دنبال کردن مباحث مربوط به اینسپکت و localstorage
جامعه وردپرس (برنامه نویسی) ایجاد شده در ۲۰ تیر ۱۴۰۲

سلام وقتتون بخیر

توی ویدیو گفته شد که اگر میخواید بیشتر با این مطالب اشنا بشید باید برید دنبال مباحث فرانتی. حالا سوال من اینجاست دقیقا باید کجا این مباحث رو دنبال کنم یعنی این مباحث جز مفاهیم جاوااسکریپتی هست که مثلا با دیدن دوره‌های جاوااسکریپت تدریس میشه یا کلا مبحث جداگانه ای هست. میخوام بدونم دقیقا باید دنبال چی باشم. توی اینترنت اموزش هایی وجود داره ولی خیلی پراکنده هست. ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.

سلام،

کدوم دقیقه از ویدیو؟ در مورد چه مسائلی مدنظرتون هست؟

محسن موحد ۲۰ تیر ۱۴۰۲، ۱۳:۴۷

دقیقه 1:00 ویدیو درمورد مبحثی به اسم سشن استوریج گفته شد. منظور من اینه که برای اینکه بیشتر عمیق بشم در مباحث گفته شده مثل indexedDB, localstorage, cookies و... باید چه مباحثی رو دنبال کنم؟ یعنی اینکه من دوره جاوااسکریپت رو از همین سایت خریداری کنم و ببینمش آیا این مباحث در اون تدریس میشه بشکل کامل؟

ابوالفضل بهرامی خواه ۲۰ تیر ۱۴۰۲، ۱۶:۵۰

بله، تمامی این مطالب در دوره جاوااسکریپت در یک جلسه تدریس میشه منتها خب پیش نیاز‌های جاوااسکریپتو ابتدا یاد میگیرید و کار با dom‌ها , ... و بعد این جلسه هم تدریس شده. لازمه ی یادگیری جاوااسکریپت هم یاد داشتن html هست.

بهترین پاسخ
محسن موحد ۲۰ تیر ۱۴۰۲، ۲۰:۵۷