💻 آخرین فرصت یادگیری برنامه‌نویسی با آفر ویژه قبل از افزایش قیمت در ۱۵ آذر ماه (🎁 به همراه یک هدیه ارزشمند )
۰ ثانیه
۰ دقیقه
۰ ساعت
۹ علیرضا دینی
در کدام ویدیو کوئری مربوط به product_attribiute_value مورد بررسی قرار گرفته است؟
جامعه پایتون (وب) ایجاد شده در ۱۵ تیر ۱۴۰۲

با سلام و احترام - من دنبال ویدئویی میگردم که کوئری مربوط به جوین بین اتریبیوت‌ها و ولیوهایی هر محصول در product-detail آورده شده باشد.

در کدام ویدیو کوئری مربوط به product_attribiute_value مورد بررسی قرار گرفته است؟

درود دوست عزیز امیدوارم حالتون خوب باشه.

ممکنه یکسری از کوئری هارو استاد بررسی نکرده باشن.

پیشنهاد میکنم مدل هاتون رو به صورت متنی اپلود کنید اینجا لینک و هرنوع کوئری رو که مدنظرتون هست رو براتون توضیح بده.

موفق باشید ?

Reza Mobaraki ۱۶ تیر ۱۴۰۲، ۰۸:۰۹

من نیاز به نمونه هایی از رابطه has many through در جنگو دارم. مدل product detail به نظرم ممکن بود یه نمونه خوب از این دست روابط باشه.

اگر مثالی داشتین ممنون میشم در استراک بزارین

علیرضا دینی ۱۶ تیر ۱۴۰۲، ۱۵:۲۳

اگ کلاس هارو اونجا اپلود کنی

میتونی ازش بخوایی که برات یکسری نمونه کوئری بنویسه از مدل Product detail

Reza Mobaraki ۱۶ تیر ۱۴۰۲، ۱۹:۵۵

این لینک هیچ کمکی به من نکرد!

علیرضا دینی ۱۷ تیر ۱۴۰۲، ۱۳:۵۲

میتونید از این بخش داکیومنت مربوطه رو مطالعه کنید :Many-to-many relationships

Reza Mobaraki ۱۷ تیر ۱۴۰۲، ۱۵:۱۸

فکر میکنم مفهوم منتور و منتورینگ توی سون لرن فعلی گم شده. قطعا من خودم میتونم داکیومنت‌های رسمی و غیر رسمی جنگو رو بخونم و چه بسا در این صورت اصلا لزومی نداشت هیچ دوره آموزشی رو از سون لرن خریداری کنم!

موضوع سر زمان رسیدن به مطلب مورد نظر و کیفیت اختصاصی پاسخ گرفتن هستش.

برخی از دوره‌های سون لرن که نیاز به آپدیت دارن و مدرس اصلی دوره دیگه نیست بطور جدی داره از نظر پشتیبانی و همینطور طرح درس (روند و پیوستگی محتوا) میلنگه...

علیرضا دینی ۱۹ تیر ۱۴۰۲، ۰۹:۴۷

سلام،

بنده این تاپیک را هر چندباری که پاسخ داده شده بررسی کردم، سؤال اصلی تاپیک در مورد ویدیو بوده و در ادامه یک موضوع کلی مطرح شده که در این شرایط بهترین مراجع گوگل هستن و یک چیز طبیعی حتی در سایت‌های مطرح دنیاست. برای موضوع مختص به خودتان، شرایط را کاملاً شرح دهید تا در مورد همان شرایط راهنمایی شوید. اصلا نیاز به طرح این موضوعات نیست، کافیست سؤالتان را بطور کامل شرح بدید.

نکته: اصلا بدنبال مقصر گرفتن یک منتور نباشید، حقیقتاً بصورت خاضعانه دارن تلاش میکنن تا به دانشجویان کمک کنن. همین جناب مبارکی، سؤالاتی بوده که دانشجو پرسیدن و سؤال برای منتور روشن و مشخص بوده در حد یک مقاله وقت گذاشتن.

ببینید سطح دانشجوها برای منتور مشخص نیست، بنابراین کاملاً سؤالتون رو شرح بدید.

محسن موحد ۱۹ تیر ۱۴۰۲، ۱۴:۰۱

آقا پیچیده ترش کردین که :-))

خیلی ساده است ، توی طرح درسی که مدرس از روش رفته جلو ، قسمتی که مربوط میشده به کوئری product_attribiute_value که در واقع میشه همون product detail کامل از قلم افتاده. توقع من این هست که منتورها حفره‌های طرح درس اساتید رو پرکنن (حداقل طی یکسالی که سون لرن تعهد پشتیبانی داده) و در ادامه بنده با اجازه اساتید یک قدم در حل مسپله جلوتر رفتم و تایپ دقیق کوئری که مد نظرم بود (has many through) رو عنوان کردم. همه اینا کاملا مفاهیمی پیوسته بهم هستن(حداقل من اینطور فکر میکنم).

قائدتا توقع من این بود که یا مدل product detail با لحاظ کردن موارد مربوط به product_attribiute_value یا حداقل لینک مطلبی که نحوه درک روابط has many through در جنگو رو پوشش میده دریافت کنم.

لینک داکیومنت خود سایت جنگو یا استفاده از ابزارهای AI رو که حتما قبل از مطرح کردن سوال خودم خوندم. این حالت قبلا هم برام پیش اومده ! لینک مربوطه بجای جوابم گفته بودو بهش میرسی :-))

من به جناب مبارکی عزیز جسارت نمیکنم اتفاقا ایشون در مواردی خیلی هم خوب پاسخگو بودن! نکته من درباره یک رفتار منسجم کلی از سون لرن هست.

مواردی که در ادامه لیست میکنم برای هر پلتفرم آموزشی ، حتی آموزش رایگان پوئن منفی حساب میشه :

• آپدیت نشدن دوره ها
  • پاسخ سهل انگارانه به سوالات پشتیبانی
  • تپق زدن زیاد مدرس و خط سیر واحد نداشتن محتوای آموزشی
  • طولانی شدن بیش از حد هر ویدئو
  • در دسترس نبودن سورس کد هر ویدئو

در نهایت ما با همه این حرفها بیش از یک دهه هست که همراه سون لرن بودیم ، امیدواریم همچنان شاهد درخشش این مجموعه و منتورهای عزیزش باشیم

علیرضا دینی ۱۹ تیر ۱۴۰۲، ۲۱:۰۳

درود علیرضا عزیز

موردی که باید اینجا درباره این تاپیک بهش توجه کنید این هستش ک به دلیل اینکه تعداد ویدیو‌ها زیاد هست یکسری از موضوع‌ها و سوالاتی ک مطرح میشن ( اگر توی طول ویدیو توضیح داده نشده باشن) بهتر هست که توی مثال‌های دیگه بررسیشون کنید و اولین دلیلش این هست بنده یا منتور دیگه محتوا رو ممکنه چندین وقت پیش دیده باشه و تسلط لازم به اون چیزی ک ذکر شده رو نداشته باشه و باید بره چنتا ویدیو رو مجدد ببینه ک دقیقا براتون مثال جدید بیاره .

ابزار و روشی ک به شما معرفی کردم سریعترین راه (از نظر بنده ) برای دریافت یه نمونه کوئری صحیح از وب هست در غیر این صورت شاید بایستی چندین بار سرچ‌ کنید ک به نتیجه برسید.

درباره محتوای دوره هر دوره ای کم و کسر و نقاط مثبت و منفی خودشو داره و اکتفا کردن فقط به یک ویدیو شاید زیاد درست نباشه چرا که خیلی دانشجو‌ها با همین دوره پروژه‌های بسیار سنگین و خوبی رو هندل کردن .

با این وجود اگر هنوز به نتیجه نرسیدین سورس کد رو بگذارید من بررسی میکنم مثال هاشو براتون میزارم.

موفق باشید ?

Reza Mobaraki ۲۵ تیر ۱۴۰۲، ۱۰:۰۵