🎉 سال نو، مهارت نو، مشاوره رایگان نقشه راه برنامه نویسی (آفر ویژه ثبت نام قبل از افزایش قیمت 🔥)
۰ ثانیه
۰ دقیقه
۰ ساعت
۳ سجاد آقایی
متای ID یوز خاصی که اون یوزر حذف شده، ولی هنوز دیتاش وجود داره
جامعه وردپرس (برنامه نویسی) ایجاد شده در ۱۲ تیر ۱۴۰۲

سلام و عرض ادب

توی ویدئوی استاد، در دقیقه 19 اگر دقت کنید متا دیتاهای مختلفی برای کاربری با ID شماره 22 وجود داره، در صورتی که توی ویدئوی استاد هم مشخص هست که تنها یک یوزر با آی دی 1 وجود داره.

این نشون میده که یکسری دیتای اضافی در این بخش وجود داره و با حذف کردن کاربر از بین نرفته

سوالم اینجاست که با چه روشی می‌توان این دیتای اضافی رو شناسایی کرد؟ مثلا اینکه ID کلیه یوزر‌ها رو بگیره و اگر توی جدول meta دیتایی به غیر این آی دی‌ها بود حذف کنه

با تشکر

سلام روزبخیر

یک نکته ای که این سوال داره اینه که هر پلاگینی هر متادیتایی که ست میکنه موظف موقع پاک شدنش اون متادیتا رو حذف کنه

حالا به هر طریقی اگر این اتفاق نیفتاد و کاربر یا پست یا کامنت و یا … وجود داشت که بعد از حذف شدنش متادیتا‌های مربوطه حذف نشد میشه با کلاس wpdb اون ردیف هایی که برای اون آیدی مخصوص هست رو حذف کرد

ابوالفضل محجوب ۱۲ تیر ۱۴۰۲، ۱۶:۳۰

سلام مجدد

دست شما درد نکنه جناب محجوب عزیز و بزرگوار

متوجه منظور شما شدم، پس باید بصورت دستی query بزنیم و حذفشون کنیم؟

مثال میزنم، من الان میخوام چک بکنم، چه یوزر آیدی توی متا هست که اون یوزر پاک شده و اون متا دیتاهای اضافی رو حذف کنم

البته به نظرم پست، برگه و یا کامنت که دیتاشون اینجا ذخیره نمیشه که، درسته؟

میشه یه نمونه کد لطف کنید تا بیشتر بشه موضوع رو درک کرد

سجاد آقایی ۱۲ تیر ۱۴۰۲، ۱۶:۳۵

برای توضیح اولی که دادین باید بگم که بله درست متوجه شدین البته از قدیم گفتن پیشگیری بهتر از درمان هست خود وردپرس یک هوکی داره برای زمانی که کاربری حذف میشه (delete_user) میتونید از اون استفاده کنید و متادیتا‌های کاستومی که دادین رو حذف کنید که بعدا نیازی به پیدا کردن آیدی اون کاربر‌ها نباشه

برای سوالتون هم باید بگم که بله پست‌ها و کامنت‌ها مجزا هستن ولی شیوه متادیتا‌های هر سه ساز و کارش یکیه

برای نمونه کد هم سعی کنید خودتون بزنید اگر مشکلی بود بفرستین تا راهنمایی بشین

با تشکر

ابوالفضل محجوب ۱۲ تیر ۱۴۰۲، ۲۰:۲۲