💻 آخرین فرصت یادگیری برنامه‌نویسی با آفر ویژه قبل از افزایش قیمت در آذرماه (🎁 به همراه یک هدیه ارزشمند )
۰ ثانیه
۰ دقیقه
۰ ساعت
۱ سینا برنجی
فلسفه Userflow
جامعه طراحی رابط و تجربه کاربری ایجاد شده در ۱۲ تیر ۱۴۰۲

سلام

من الان متوجه شدم که یوزرفلو چطور ساخته میشه و هدفش چی هست، اما دو تا سوال دارم:

1. آیا همین که ما دیزاین و پروتوتایپ رو ایجاد میکنیم و لینک‌ها و دکمه‌ها رو داریم توی طرح نشون میدیم کارِ همین یوزرفلو رو انجام نمیده؟
  2. آیا توی پروژه‌های واقعی هم هر سری یوزرفلو رو برای چیزهایی که نیاز دارن طراحی میکنن؟

در واقع من متوجه شدم که این بحث چی هست و کاربرد اون هم چیه، اما توی اینکه واقعاً بهش نیاز باشه شک دارم.

ممنونم

سلام وقتتون بخیر. پروتوتایپ کردن برای پیش نمایش یه نسخه نمایشی از محصوله، اما ما توی User flow میخوایم توی یه دید کلی نشون بدیم که کاربر چطور داره توی محصولمون میچرخه و با اون کار می‌کنه، درسته که مسیر هر دو یکیه، اما کاربرد این دو تا باهم فرق می‌کنه، همچنین اینکه، یوزرفلو به دلیل سریع بودن در ایجاد و اعمال تغییرات، قطعا با یک نگاه، اطلاعات بسیار زیادی رو در همون لحظه اول منتقل میکنه، در پرتوتایپ شما وارد جزئیات میشین و زمان بیشتری برای ایجاد و تغییراتش میطلبه.

۲. استفاده از یوزرفلو در تمامی پروژه‌ها کمک کننده ست و برای توضیح اینکه نحوه چرخش کاربر در محصولمون چطوریه لازمه. گاهی حتی به دلیل پیچیدگی محصولات بزرگ باید بصورت بخش بخش بهش نگاه کرد و سپس در مجموع فلویی ترسیم بشه که علاوه بر بخش‌های مختلف، درک بهتری نسبت به فلو کاربر در کل اون محصول به ما بده.

بهترین پاسخ
هیبا آزاد ۱۳ تیر ۱۴۰۲، ۰۰:۰۰