🎉 سال نو، مهارت نو، مشاوره رایگان نقشه راه برنامه نویسی (آفر ویژه ثبت نام قبل از افزایش قیمت 🔥)
۰ ثانیه
۰ دقیقه
۰ ساعت
۴ Arash Sob
سورس کد ها
جامعه وردپرس (برنامه نویسی) ایجاد شده در ۰۷ تیر ۱۴۰۲

با عرض سلام و احترام

متاسفانه سورس کدها باز هم دریغ شده است.

حتی سورس کد‌های اولیه قالب html هم در اختیار ما قرار نگرفته و بعد از حدود سی جلسه هنوز این سورس کدها قرار نگرفته و نمیدونم چه طور ما باید تمرین کنیم؟

این مسئله و خواهش ساده چند بار شفاهی و کتبی (فقط از جانب بنده) در طول دوره عنوان شد، و نمیدونم چرا حل نمیشه

وقتی بعد از مباحثی که به اینصورت طولانیست یکبار سورس کد تکمیل شده قرار داده میشود مشکل اینجاست که کدها چند بار طی تکمیل پروژه دستخوش تغییر میشود و وقتی در میانه راه دانشجو دچار مشکل میشود و نیاز به کدهای اصلی برای دیباگ دارد آن کدهای تکمیل شده برایش کارایی ندارد

این بود که خواهش کردیم کدها را در پروژه‌های طولانی هر چند جلسه یکبار در اختیار ما قرار دهید که اصلا توجهی نشد.

در برخی موارد هم که اصلا هیچ کدی بار گذاری نشده است. مثل این مورد و موارد زیر.

ضمنا در بخش پلاگین‌ها هم سورس کد سه افزونه در اختیار ما قرار نگرفته

پلاگین‌های ششم ، هفتم و هشتم (خبرنامه- اینستاگرام و تلگرام)

لطفا چک بفرمایید. با تشکر.

سلام،

سورس بعضی از سرفصل‌ها مثل همین سرفصل در جلسه اول قرار گرفته است.

پیوست جلسه اول رو مشاهده کنید.

محسن موحد ۱۸ تیر ۱۴۰۲، ۱۳:۲۲

سلام

با تشکر از پاسخ سریع اما غیر دقیق شما

متاسفانه هنگامیکه من این متن رو نوشتم همونطور که عرض کردم هیچ کدی در هیچ کجای این سرفصل نبود (حتی کدهای اچ دی ام ال قالب استاتیک) چه جلسه اول و یا سایر جلسات (با وجود سپری شدن بیش از سی جلسه)

انقدر دنبال کدها گشته ام که بلافاصله انها را میابم (در صورت وجود)

ضمنا با تشکر از شما پلاگین هایی که عرض کردم چه در جلسیه اول چه اخر و چه وسط هیچ کدی قرار نگرفته است

این فکر میکنم خواهش بزرگی نباشه که حداقل هر 5 -6 جلسه یکبار سورس کدها در اختیار ما قرار گیرد

چون در پروژه‌های بزرگ کدها حین پروژه بارها تغییر پیدا کرده و ریفکتور می‌شوند.

یکبار با خود استاد صحبت کردم فرمودند کدها باشه بچه‌ها ممکنه تنبلی کنند.

اگر کسی واقعا متوجه نشده باشه که برای یادگیری باید کد بزنه چرا باید همچین دوره ای بگذرونه؟ و چرا دیگر افراد باید ب پای عده ای کم توجه بسوزند؟ واقعا علت رو متوجه نمی‌شوم.

ممنون از توجه شما.

Arash Sob ۱۸ تیر ۱۴۰۲، ۱۷:۴۶

این همه خشم و عصبانیت در یک فضای علمی اون هم با منتورهایی که قصدشون فقط کمک و راهنماییه تعجب برانگیزه.

موفق باشید.

محسن موحد ۱۸ تیر ۱۴۰۲، ۲۱:۵۴

با سلام

راستش مقدار خشم و عصبانیت هیچ وقت از فرای کلمات نوشته دیده نمیشه و این شبه همیشه در فضای مجازی هست که گاه حتی کسی حرفی را با طنز بیان میکند

اما طرف مقابل برداشت خشم از اون داره یا بلعکس

فلسفه وجودی ایموجی ایکون‌ها در ابتدا رفع این نقیصه (تا حدودی) بود

این که موردیست کلی

اما در این مورد خاص از میزان خشم ک بگزریم

لااقل میتوان ب نارضایتی اشاره کرد

ک انهم تنها به دلیل نرسیدن ب خواسته ای که تقاضا کرده بودیم (و انرا مسئله ساده و قابل حلی میداتنسیتیم) اشاره کرد

اگر نه در کل محتوی دوره بسیار خوب هست و استاد دوره بسیار دلسوزانه جزئیات رو بیان فرمودند که قبلا در کامنت‌ها و نوشته‌های قبلی ب ان اشاره شده است

در اینجا هم اگر از صحبت‌های بنده اساعه ادب یا جسارتی تفسیر شده عذر خواه هستم و بدانید چنین قصدی نبوده

تنها رساندن صدای این اعتراض و رفع این نقیصه و همچنین دستیابی ب سورس کدها در مباحثی که در بالا عرض شد، مقصود بوده است

با تشکر مجدد.

Arash Sob ۲۱ تیر ۱۴۰۲، ۰۷:۳۶