🎉 سال نو، مهارت نو، مشاوره رایگان نقشه راه برنامه نویسی (آفر ویژه ثبت نام قبل از افزایش قیمت 🔥)
۰ ثانیه
۰ دقیقه
۰ ساعت
۳ دانشجوی سون‌لرن
عبارت با قاعده (regex) رو مطرح نکردین و الان تمرین خواسته شده با عبارت با قاعده هست
جامعه وردپرس (برنامه نویسی) ایجاد شده در ۰۵ تیر ۱۴۰۲

سلام و عرض ادب

استاد کاش یک جلسه هم در مورد عبارت‌های با قاعده صحبت میکردید، تا شناختی در این زمینه داشته باشیم.

تمرین دوستان هم بررسی کردم کلا با عبارت با قاعده نوشته بودن.

الان میگید یه برنامه نویس باید همیشه دست به سرچ و یادگیری داشته باشه، ولی نفری که تازه ورود کرده به این زمینه مسلما گیج و منگ میشه، مسائل خیلی ساده مثل رنگ نوشته در CSS توی دوره مطرح شده ولی مسئله مهمی همچون Regex بررسی نشده تا من بتونم این تمرین رو انجام بدم

موفق باشید

سلام جناب آقایی

بله، من هم با شما هم نظر هستم و آموزش Regex یا همان عبارات با قاعده به عنوان یک سرفصل در دوره‌های آموزشی سون لرن خالی هست.

ولیکن به نظر من گسترده بودن Regex باعث میشه که اساتید دوره‌ها به اون اشاره نکنند ولی بهتر هست یکی از مدرسان مجموعه زحمت این سرفصل رو برعهده بگیره و به همه دوره‌های سون لرن اضافه بشه.

من نظر شما و خودم رو به مجموعه منتقل کنم

شما هم برای حل مسئله فعلی خودتون سرچ کنید و عبارت رو تو سایت‌های تست Regex انلاین امتحان کنید

موفق باشید

بهنام مرادی ۰۵ تیر ۱۴۰۲، ۱۳:۳۵

سلام و عرض ادب مجدد خدمت شما

حقیقتا سرچ کردم اما پیچیدگی‌های خاص خودش رو داره و واقعا گیج کننده هست

اگه با استاد صحبت کنید یک جلسه در مورد regex ارائه بدن خیلی خیلی عالی میشه

سجاد آقایی ۰۵ تیر ۱۴۰۲، ۱۳:۳۷

سلام دوست عزیز

عبارات با قاعده مبحثی هست که شما باید و ابتدا زمانی که php رو دارید یاد می‌گیرید اون رو هم فرا بگیرید لازمه ورود به طراحی و توسعه وردپرس در ابتدا دانستن زبان php هست بخاطر همین هست موارد متفرقه که خارج از موضوع دوره هست اگر قبلا کار نکردید باید دنبالش برید و جستجو کنید یا ابتدا php رو شروع کنید کما اینکه در طول دوره خیلی از مباحث php هم بصورت کاربردی توضیح داده شده اما نمی‌شه کامل php رو هم آموزش داد چون ماهیت دوره چیز دیگری هست.

وحید صالحی ۰۷ تیر ۱۴۰۲، ۰۶:۲۹