🎉 سال نو، مهارت نو، مشاوره رایگان نقشه راه برنامه نویسی (آفر ویژه ثبت نام قبل از افزایش قیمت 🔥)
۰ ثانیه
۰ دقیقه
۰ ساعت
۲ لیلا جعفرزاده
دریافت خروجیهای پایگاه داده سایتهای دیگر به عنوان ورودیهای برنامه ما
جامعه جاوا اسکریپت ایجاد شده در ۳۱ خرداد ۱۴۰۲

با سلام و احترام

من قصد دارم داده‌های مشخصی رو در پایگاه داده یک سایت دیگه که داده‌ها رو به صورت عمومی منتشر می‌کنه جستجو کنم و بر اساس اطلاعاتی که پیدا می‌کنم محاسباتی انجام بدم و خروجیهایی بگیرم این بخش در کدام سرفصل آموزش داده میشه؟ چون تا اینجا یاد گرفتیم که ورودیها رو از کلاینت گرفته و پردازش کنیم و یک سری عملیات انجام بشه روی دریافتی‌های ما ولی نیاز من عکس این هست یعنی من میخوام خروجیهای یک سایت دیگه رو به عنوان ورودی بخونم و بقیه عملیات رو انجام بدم

ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.

سلام وقت بخیر .

موضوع شما مربوط به بحث ارتباط با سرور میشه که اولین برخوردتون باهاش در سرفصل "جاوا اسکریپت متوسط " بررسی خواهد شد .

اگر زود‌تر به اون موضوع نیاز دارید می‌توانید از این لینک برای مطالعه فردی شروع کنید .

بررسی این موضوع همچنین نیازمند آشنایی شما با مفاهیم http request/response هست که با یه جستجو ساده میتونید باهاش آشنا بشید .

علیرضا ایمانی ۳۱ خرداد ۱۴۰۲، ۰۷:۴۳

سلام وقت بخیر

ممنون از راهنمایی شما ولی فکر می‌کنم سوال من درست مطرح نشد داده‌های که مورد نظر من هستند دیده بان بازار به آدرس زیر هست و در همونجا امکانی فراهم هست که افراد بتونن با جاوا اسکریپت فیلتر بنویسن و اجرا کنند

http://old.tsetmc.com/Loader.aspx?ParTree=15131F

فیلتر بخصوصی که مورد نیاز من هست با دستور ( ) sessionStorage.setItem شروع شده و وقتی فعال میشه دقیقا دیده بان بالا رو به شکلی که کاربر میخواد فیلتر می‌کنه و نشون میده. یعنی نیاز به مراجعه به مکانها و سرورهای دیگه نیست. من این تابع یا توابع مشابه رو نمی‌دونم از کجا باید یاد بگیرم

و از طرفی باید یاد بگیرم که چطور داده هایی که با خط تیره جدا شدند به صورت تک تک بخونم نوعشون رو تغییر بدم و محاسباتی انجام بدم. مثلا اونجا یک تاریخ هست ولی در همون رشته در کنار ایتمهای دیگره و با خط تیره بینشون فاصله است. میخوام این تاریخ رو از اون رشته جدا کنم و فاصله اش رو تا امروز بدست بیارم

یک مورد خیلی مهم هم این هست که در همون رشته با چند آیتم یک اسم سهم وجود داره بلد نیستم به برنامه بگم چطوری اون اسم رو داخل صفحه بالا که لینک براتون گذاشتم پیدا کنه و اطلاعاتی که مورد نیاز من در مورد قیمت و حجم اون سهم هست نشون بده که بتونم روش محاسبات عددی انجام بدم

ضمن تشکر مجدد ممنون میشم بفرمایید اینها رو از کدام قسمت دوره می‌تونم یاد بگیرم

لیلا جعفرزاده ۳۱ خرداد ۱۴۰۲، ۱۱:۰۷