🎉 سال نو، مهارت نو، مشاوره رایگان نقشه راه برنامه نویسی (آفر ویژه ثبت نام قبل از افزایش قیمت 🔥)
۰ ثانیه
۰ دقیقه
۰ ساعت
۲ مراد فقیهی
هاست لینوکسی و وردپرسی برای توسعه
جامعه وردپرس (برنامه نویسی) ایجاد شده در ۳۰ خرداد ۱۴۰۲

با سلام و درود فراوان خدمت منتورهای محترم .

در وبلاگ و سوالات پرتکرار ایران سرور و چندین وبسایت ارائه خدمات هاستینگ دیگر ، توضیحاتی در مورد تفاوت این 2 هاست داده بودند اما متاسفانه نامفهوم و یکسری مغایرت مطالب با یکسری مطالب انگلیسی زبان وجود دارد و بیشتر جنبه بیزنسی و خرید پنل هاست وردپرسی را داشت .

2 سوال برای من پیش آمده است :

• اگر بخواهیم یک وبسایت ، فقط با پلاگین توسعه دهیم ( اصلا سمت کد نرویم ) کدام هاست بهتر است ؟ ( لطفا دلیل بهتر بودن آنرا هم بفرمایید )
  • فرض کنید میخواهیم یک سایت را بر پایه وردپرس توسعه دهیم ، دقیقا مثل سرفصل‌های این دوره - اگر درجایی لازم بود برای سایت مشتری افزونه‌ای نصب کنیم کدام یک از این 2 نوع هاست ، از همه لحاظ بهتر عمل میکند ؟ و بطور کلی علم و تجربه شما اساتید دانا ، خرید کدام یک را منطقی‌تر میشمارید ؟

بابت مطالعه و پاسخ سوالات نهایت تشکر را دارم اگر از تجربیات خودتان نکاتی را ذکر کنید ، استفاده از آن مایه افتخار است .

با سلام و احترام

بله جناب فقیهی عزیز، متن زیر را مطالعه کنید امیدوارم به جواب مد نظرتان برسید.

وردپرس و تمامی پروژه‌های برپایه PHP برروی هاست لینوکسی اجرا میشوند لذا پایه هاست هایی که هاست وردپرس یا ووکامرس نامگذاری شده اند در واقع یکی هست، اما خب تفاوت این دو هاست میتواند در فعال کردن اکستنشن هایی از PHP باشد که وردپرس برای استفاده بهتر نیاز دارد یا نصب ماژول هایی که میتواند در اجرای بهتر وردپرس موثر باشد. ( البته همگی این موارد به کیفیت ارائه دهنده هاستینگ و صداقت انها در تفاوت دو هاست بستگی دارد ).

در تمامی هاستینگ‌های رایج فعلی نیز میتوانید وردپرس را برروی هاست‌های لینوکسی اجرا کنید و محدودیتی نیست ولی خب شاید ماژولی فعال نباشد که از سرویس دهنده درخواست کنید و انها به دلیل موارد بازاریابی و فروش از شما درخواست کنند که هاست وردپرسی خریداری کنید.

بسته به بودجه و درآمد وبسایت مد نظر که ارتباط مستقیمی با تعداد بازدید و کسب و کار دارد هاست را انتخاب کنید ،که برای شما توجیح اقتصادی داشته باشد و بعدا با رشد وبسایت میتوانید هاست‌های بهتری نیز خریداری نمایید.

به صورت کلی در پروژه‌های حرفه ای‌تر بهترین راهکاری مدیریت پروژه برروی سرور مجازی یا اختصصای هست ولی نیاز به دانش لینوکس و سرور دارد و برای شما توصیه نمیشود.

موفق باشید

بهترین پاسخ
بهنام مرادی ۳۱ خرداد ۱۴۰۲، ۰۶:۰۸

توضیحات بسیار مفید و ارزشمند بود .

سپاس از شما جناب آقای مرادی دلسوز و گرامی

مراد فقیهی ۳۱ خرداد ۱۴۰۲، ۰۹:۳۳

از اینکه پاسخ من کمک کننده بود خرسندیم

خواهش میکنم - امیدوارم در کنار هم چیزای خیلی بزرگتری یادبگیریم

بهنام مرادی ۰۱ تیر ۱۴۰۲، ۰۵:۴۲