🎉 سال نو، مهارت نو، مشاوره رایگان نقشه راه برنامه نویسی (آفر ویژه ثبت نام قبل از افزایش قیمت 🔥)
۰ ثانیه
۰ دقیقه
۰ ساعت
۳ علیرضا دینی
ساختن پروفایل کاربری
جامعه پایتون (وب) ایجاد شده در ۲۹ خرداد ۱۴۰۲

تا اینجای مطلب متوجه شدیم که بهتره پنل ادمین خود جنگو صرفا برای خودی‌ها (اوپراتورهای سازمان ، ادمین‌ها و ...) استفاده کنیم. اما در بسیاری از پروژه‌ها نیاز هست که پنل کاربری با سطوح دسترسی متفاوتی برای کاربرهایی که میخوان توی سایت ثبت نام کنن ایجاد بشه. به عنوان مثال خریداران در یک فروشگاه اینترنتی یا vendor‌ها در یک فروشگاه چند فروشندگی .

نکته اینجاست که این پروفایل کاربری رو باید توسط همین کنترل پرمیشن‌ها بسازیم و یا با روش هایی باید پنل ادمین جنگو رو کاستومایز کنیم؟

درود امیدوارم حالتون خوب باشه

مشخصا با کاستومایز کردم پنل ادمین جنگو میشه کار رو در آورد ولی این کاملا بستگی به رویکرد و نیازمندی شما داره .

بهترین حالتش که توی فریموورک‌های دیگه مثل لاراول و .. انجام میشه اینه که هر بخشی permission‌ها ، rule‌ها و CRUD خودشو داشته باشه .

اینجوری هم برای توسعه دستتون باز تره هم در اینده احتمالا به کانفیلیکت‌های کمتری میخورید .

موفق باشید ?

بهترین پاسخ
Reza Mobaraki ۰۱ تیر ۱۴۰۲، ۱۶:۳۸

کاستومایز کردن پنل ادمین جنگو روشی از جنس override کردن داره و این روش اصولی هست؟

من فایلهای ادمین template جنگو رو از داخل virtualenv پیدا کردم اما به نظرم رسید تغییر اینا کار جالبی نباشه.

علیرضا دینی ۰۱ تیر ۱۴۰۲، ۱۶:۴۷

آنچنان خیر ، بسته به نیاز اگر تغیر کوچیک باشه شاید

این لینک رو بررسی کنید Customize the Django Admin With Python

Reza Mobaraki ۰۱ تیر ۱۴۰۲، ۱۷:۰۶