🎉 سال نو، مهارت نو، مشاوره رایگان نقشه راه برنامه نویسی (آفر ویژه ثبت نام قبل از افزایش قیمت 🔥)
۰ ثانیه
۰ دقیقه
۰ ساعت
۳ دانشجوی سون‌لرن
درخواست اضافه کردن آموزش کوتاه در مورد کتابخانه سلنیوم در php و وردپرس
جامعه وردپرس (برنامه نویسی) ایجاد شده در ۲۳ خرداد ۱۴۰۲

سلام و عرض ادب

جناب صالحی بزرگوار از شما خواهشمندم در صورت امکان یک جلسه در مورد کتابخانه سلنیوم و نحوه ران کردن اون در php و وردپرس به دوره اضافه بکنید

بسیاری کاربردی هست و ما به عنوان متخصص وردپرس اگه اینو بلد باشیم خیلی جاها میتونه به دردمون بخوره

خواهشا و لطفا مساعدت کنید و این جلسه رو اضافه کنید به دوره

با تشکر

سلام،

ممنون از پیشنهادتون.

البته بعد از گذروندن سرفصل‌ها و کمی جستجو در اینترنت نباید مشکلی در پیاده سازی داشته باشید.

محسن موحد ۲۳ خرداد ۱۴۰۲، ۱۵:۵۳

سلام مجدد

من قبل این دوره هم دست و پا شکسته php بلد بودم و همیشه یکسری مشکلاتم رو خودم حل میکردم

ولی متاسفانه هر کاری کردم نتونستم سلنیوم رو ران کنم، اگه کمکم کنید ممنون میشم از شما

از استاد عزیز خواهشمندم در صورت امکان یک جلسه از نحوه نصب و اجراش بگن، ممنون میشم

با تشکر

سجاد آقایی ۲۳ خرداد ۱۴۰۲، ۱۵:۵۷

سلنیوم جدای از بحث کدنویسی، مسائلی چون کانفیگ و نصب نرم افزار‌های مورد نیاز هم داره.

میتونید خارج از استک وردپرس و با PHP خام پیاده کنید تا چالش‌های کمتری داشته باشید. از این پکیج کمک بگیرید، قبلا در چند پروژه استفاده اش کردم و مناسبه. آنچه که نیاز هست در داکیومنتش بصورت کامل آمده است.

در مورد افزودن چنین سرفصلی، استاد تاپیک هارو میبینن و براساس اولویت هایی که صلاح بدونن آپدیت اضافه میکنند.

محسن موحد ۲۴ خرداد ۱۴۰۲، ۰۰:۵۷