من بشخصه دوست دارم اول مباحث توسعه قالب نویسی یاد بگیرم بعد به سراغ پلاگین نویسی برم
برای یادگیری توسعه قالب نویسی از این همه سر فصلها چه مباحثی رو باید ببینم
سلام،
شما برای توسعه قالب نیاز دارید بترتیب سرفصل هارو پیش برید چون برای توسعه قالب در وردپرس نیاز دارید سیستم وردپرس را یاد بگیرید و این سیستم هم نیاز به دانش php دارد. بنابراین همراه با استاد و سرفصلها پیش برید تا چیزی جا نماند.
محسن موحد۲۲ خرداد ۱۴۰۲، ۰۹:۵۵
درسته آخه قسمتی از سر فصلها منحصر به پلاگین نویسی هست چه نیازی هست اینارو ببینم وقتی میخوام فقط فعلا در بحث قالب نویسی ورود پیدا کنم
پویا متقی۲۲ خرداد ۱۴۰۲، ۱۰:۱۳
با سلام
جناب متقی اگر به سرفصلهای دوره نگاه کنید شما بخشی را نمیتوانید تا رسیدن به فصل توسعه قالب خبری نادیده بگیرید. از ابتدا تا اولین قالب فقط دو سرفصل هستند که اختصاصی پلاگین نامگذاری شده اند ولی در واقع اختصاصی پلاگین نیستند و مفاهیم پاییه از جمله هوکها و شی گرایی در انها ذکر شده و باید انهارا گذرانده باشید.
صد البته که فصل پلاگین نویسی وردپرس که در حال حاظر اخرین فصل هست را هم باید بعد از گذراند فصلهای قبلی مشاهده کنید چون پلاگین و قالب به شدت در تعامل باهم هستند و ممکن است امکاناتی در افزونهها توسعه داده شده باشد که شما انرا به صورت مستقیم در قالب پیاده سازی کنید و بالعکس