۴ Reza Mounsef
کات خوردن اشتباه ویدئو
جامعه وردپرس (برنامه نویسی) ایجاد شده در ۱۹ خرداد ۱۴۰۲

دقیقه 33 بخشی از ویدیو برش خورده و انگار حدود 20 الی 30 ثانیه شایدم بیشتر کات خورده و یکدفعه از قسمت جلوتر شروع شده که موجب بد فهمی اون قسمت میشه ممنون میشم پیگیری کنید و مشکل رو برطرف کنید. بخشی که یکدفعه عدد 1 اینتیجر میزارن ولی خروجی به مشکل بر نمیخوره . سوالی که پیش میاد اگه اینتیجر ریترن کنیم ولی از قبل بگیم که خروجی باید حتما استرینگ باشه آیا خود php برای ما این کار رو هندل میکنه و خروجی استرینگ تبدیل میکنه؟ کیفیت صدا خیلی ضعیفه گاهی به مدت 10 ثانیه صدا قوی میشه مجدد دوباره ضعیف میشه این مورد رو حتما برطرف کنید

کیفیت صدا خیلی ضعیفه گاهی به مدت 10 ثانیه صدا قوی میشه مجدد دوباره ضعیف میشه این مورد رو حتما برطرف کنید

کیفیت صدا خیلی ضعیفه گاهی به مدت 10 ثانیه صدا قوی میشه مجدد دوباره ضعیف میشه این مورد رو حتما برطرف کنید

اشکال اخر رو چند بار نوشتم که با تاکید بیشتری بررسی کنید.

سلام،

اگر فقط return 1 باشه و ذکر شده باشه خروجی string باشه، با خطا مواجه خواهد شد. این مثالو اجراشو ببینید:

declare(strict_types=1);
function foo(): string
{
    return 1;
}
foo();

اما اگر مانند مثالی که در ویدیو درج شده و عدد 1 با دو متغیر استرینگ concat شده، خطایی دریافت نمیشه چون خروجی در آنصورت string خواهد بود.

مثال:

declare(strict_types=1);
function foo(): string
{
    return (1).'test';
}
foo();

در مورد صدا احتمالا منظورتون هست در بعضی دقایق صدا ولوم بیشتری داره چون من تقریبا نیمی از ویدیو رو بررسی کردم مشکل ولوم ضعیف که باعث بشه میزان صدارو کمو زیاد کنم، ندیدم.

محسن موحد ۱۹ خرداد ۱۴۰۲، ۰۸:۵۷

بله گاهی صدا زیاد میشه و اکثر مواقع پایین هست و تو ویدئوهای مختلف این قضیه داره مکرارا تکرار میشه....

Reza Mounsef ۱۹ خرداد ۱۴۰۲، ۰۹:۲۲

بررسی میکنم ببینم دانشجویان دیگر هم چنین مشکلی رو داشتن یا خیر چون میزان ولوم پایین برای من قابل قبول بود.

محسن موحد ۱۹ خرداد ۱۴۰۲، ۱۸:۱۳

حرف ایشون درست هست !

کیفیت صدا به شدت پایین هست ، گاهی در حد 5 ثانیه صدا زیاد میشه و بعد از اون مجدد مثل قبل کم میشه.

علی ارسنجانی ۱۴ فروردین ۱۴۰۳، ۱۷:۵۳