🎉 سال نو، مهارت نو، مشاوره رایگان نقشه راه برنامه نویسی (آفر ویژه ثبت نام قبل از افزایش قیمت 🔥)
۰ ثانیه
۰ دقیقه
۰ ساعت
۰ amin javadi
نکته اموزشی - خلاصه درس
جامعه وردپرس (برنامه نویسی) ایجاد شده در ۱۲ خرداد ۱۴۰۲

ساخت فونت و فراخوانی ان :

ابتدای یک خانواده فونت رو میسازیم و سپس با صدا زدن و فراخوانی ان ، روی تگ مذ نظر یا کل بدنه اعمال میکنیم (میتوانید برای دیده شدن عکس صفحه رو زوم کنید !) :

توضیحات داخل عکس گویای همه چیز است :

712c-ساخت فونت.png

پدینگ padding چیست ؟

از داخل عنصر المان‌های درونش رو نسبت به حاشیه‌ها بر اساس مقداری که میدیهیم فاصله میده

یعنی توی این wrapper div حالا با کلاس یا ایدی هر عنصری باشه اگر به والدش(wrapper والد متن درونش هس حتی اگه متن درونش داخل یک تگ داخلی‌تر بنام span باشه ) بدیم انوقت والد میگه بچه‌های من به اندازه اون مقدار جابجا بشین درون من ! درون من جابجا بشین . این میشه مفهومش یعنی جابجایی یا فاصله از حاشیه‌ها از داخل برای فرزند نسبت به والد

مارجین margin :

مارجین برعکس پدینگ هس

مارجین میاد میگه من والد هستم و به بچه‌ها مکاری ندارم!! من که والدم نسبت به والد‌های دیگه (parent‌های دیگه) یک فاصله میگیرم حتی از خود سند که داکیومنت ما هس فاصله میگیره

اگر کلی بنویسید از چهار طرفه و اگه رایت ولفت بدید فقط از همون جهته مثلا :

3c62-padding.png

اولی ضلع بالای مربع

دومی :راست

سومی پایین

چهارمی چپ

اگه دو تا باشه :

29a0-بالا و پایین چپ و راست.png

اولی : هم بالا و هم پایین

د.می : هم چپ و هم راست

border

بوردر همان کادر دور هست

70e5-border.png

اگه بخواین فقط ضلع بالا کادر یا بوردر داشته باشد از کلمه border-top استفاده میکینم top در انگلیسی یعنی بالا :

0a9e-border top.png

اگه بوردر رو داشته باشیم و رنگ ان رو بخوایم جدا بنویسیم از پروپرتی border-color استفاده میکنیم :

0471-border color.png

border radious property

برای گرد کردن گوشه‌های عنصر با مقدار دلخواه

مثل پدینگ میتوان بالا و پایین و چپ و راست براش تعیین کرد

39fe-radios.png

بعضی پروپرتی‌ها رو میتوان مشترک برای دو ایدی بنویسیم ولی بعضی‌ها رو فقط برای یک ایدی بنویسیم مثلا width و height رو برای یکیش بنویسیم خواهیم داشت :

a1b8-ok.png

چند عکس برای فهم بیشتر مارجین و پدینگ :

7d4d-padding.jpg6e40-padding 2.jpg