سلام من سعی کردم با ویت همه فایلای است رو لود بکنم ولی به این ارورها میخورم
ممنون میشم این مشکلمو رفع بکنید من 3 روزه درگیر این موردم از دوره عقبم
سورس پروژه ام و اسکرین شاتها داخل فایل rar هستند
https://uupload.ir/view/vite_problem_w0qg.rar/
سلام،
بررسی میکنم و اطلاع میدم خدمتتون.
محسن موحد۰۷ خرداد ۱۴۰۲، ۰۹:۵۹
سلام مانی جان، فایل index.blade.php جایی که از @vite استفاده کردی، بصورت زیر تغییر بدید و فایلهای اصلی که قرار نیست تغییر کنن رو همونجا لود کنین و نیاز نیست ببریدش توی app.js، پس اون رو اصلاح کنین: (دقت کن که فایلهایی که پایین توی تگ script هست رو باید کپی کنی توی پوشه public/js)
هدف اصلی اینه که همه این فایلا یکجا لود بشن ولی اینجا واسه هر فایل یه تگ اسکریپت باز شده
مانی دمیرچی لو۰۷ خرداد ۱۴۰۲، ۱۱:۳۰
مانی جان، این یه پروژه آموزشی هست و لازم نیست سخت بگیری، توی پروژههای واقعی با npm باید پکیجهای لازم رو install کنی و بعد مستقیم import کنی.
توی این پروژه وقتی از vitejs استفاده بشه که از فایل app.js بیلد بگیره باعث میشه یه سری مشکلات پیش بیاد چون یه سری کارها انجام میشه و وقتی همه فایلها رو میخواد ادغام و فشرده سازی کنه ممکنه یه سری بخشها رو حذف کنه یا ادخامشون به مشکل بخوره.
صادق برزگر۰۷ خرداد ۱۴۰۲، ۱۵:۰۶
سلام مانی عزیز
برای بحث باندل کردن وایت پیشنهاد نمیشه چون خیلی پیچیده میشه و در ادامه فرآیند توسعه به مشکل میخورید و ساختار نامنظمی ایجاد میشه.
پیشنهاد میشه برای بحث باندل کردن از وب پک استفاده کنید و نحوه استفاده از وب پک به جای وایت رو در داکیومنت خود لاراول میتونید بررسی کنید.