همون طور که توی عکس پیداست دکمه نصف نمایش داده میشه و حتما باید اسکرول کنی تا نمایش داده بشه و با اسکرول شدن دکمه بالا پایین میشه
دوست عزیز شیوه مطرح کردن سوال هاتون واقعا جالب نیست. خودتون رو بزارین جای ما که با طرح این سوال و ارسال بخش کوچکی از کد آیا متوجه میشین مشکل از کجاست؟ عده ای از دوستان انتظار دارند با حدس و گمان بشه به سوالات پاسخ داد علیالخصوص سوالات از جنس ui و رابط کاربری.
لطف کنید کد xml همین لیوت رو با فرمت code ارسال کنید خوانا باشه.
مشکل اینه که float action botton توی عکس اول هم معلومه میوفته زیر دکمههای گوشی و وقتی اسکرول میکنی معلوم میشه با margin دادن خواستم درستش کنم ولی خیلی ظاهرش بد میشه
محمدحسین موسی وند۰۵ خرداد ۱۴۰۲، ۱۳:۰۹
این تصویر برای موقعیه که هنوز اسکرول نکردی یعنی اول صفحه ای و همون طور که مشخصه fab نصفش پیداست
محمدحسین موسی وند۰۵ خرداد ۱۴۰۲، ۱۳:۱۷
و اما این تصویر وقتی که یکمی رو به پایین اسکرول میکنی همون طور که پیداست fab تازه معلوم میشه و وقتی دوباره به بالا بر میگردی و به بالا اسکرول میکنی دوباره fab از تصویر و از قسمت پایین میره بیرون
چجوری میتونم این مشکل رو حل کنم؟
محمدحسین موسی وند۰۵ خرداد ۱۴۰۲، ۱۳:۲۱
دیگه ازاین کاملتر باید توضیح میدادم؟؟؟؟
جواب بدید
محمدحسین موسی وند۰۷ خرداد ۱۴۰۲، ۱۲:۳۴
کدی که ارسال کردین رو تست کردم مشکلی نداشت و این لیوت مشکلی نداره.
احتمالا مشکل شما از جای دیگری هست.
تصویر پروژه تست شده هم قرار میدم.
مهرداد فدایی۰۸ خرداد ۱۴۰۲، ۰۹:۳۲
خب مشکل از کجاست من مثل ویدیو انجام دادمش
محمدحسین موسی وند۱۰ خرداد ۱۴۰۲، ۱۱:۲۳
لیوت خودتون رو خروجی گرفتم مشکلی نداشت. تم برنامه رو بررسی کنید یا شاید کد اضافهتری زده باشین خودتون.
پروژه رو بزارین گیتهاب لینکشو ارسال کنید بررسی بشه.
مهرداد فدایی۱۱ خرداد ۱۴۰۲، ۰۶:۳۳
https://github.com/MOhammadHossein1258/1402.git
محمدحسین موسی وند۱۱ خرداد ۱۴۰۲، ۱۳:۰۰
مشکل از اتریبیوت layout_scrollFlags تو لیوت اکتیویتی مین هست که به تولبار دادین و باعث میشه کانتینر فرگمنت شما از زیر اپبار inflate بشه و به ارتفاع اپبار شما مین فرگمنت بره پایین تر. این اتریبیوت رو حذف کنید درست میشه. یا اینکه اپبار رو به همراه اتریبیوت layout_scrollFlags منتقل کنید به خود مین فرگمنت.