سلام درود برای استفاده از git و هر نوع از دستورات گیت میزنم با این خطا زیر مواجه میشم
fatal: not a git repository (orany of the parent directories): .git
سلام مهدی جان، اول باید با دستور git init پروژتون رو ببرید روی گیت بعد از اون میتونید سایر دستورهای گیت رو اجرا کنید.
صادق برزگر۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۰۹:۰۶
خوب اینو اول پروژه اصلا به ما داخل ویدیو نگفته بودند الان این کار انجام بدم سورسهای قبلی که پریده بر میگرده ؟ چون با نصب breeze خیلی از سورسها پاک شد.
Mahdi Haghighi۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۰۹:۰۹
فرض بر این بوده کسانی که این دوره رو میبینن با گیت آشنایی دارن، پیشنهاد میکنم حتما یه دوره گیت رو ببینید. در مورد سوالتون باید بگم خیر برنمیگرده چون سورس هاتون روی گیت نبوده که بخواید به کامیتهای قبلی برگردید، پیشنهاد میکنم بعد از دیدن دوره گیت دوباره برگردید و دوره رو از اول ببینید و پیش برید هرچند بازم میتونید ادامه بدید و الزامی نیست.
صادق برزگر۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۰۹:۲۷
بنده تا حدودی با گیت آشنایی دارم در حد آشنایی ولی خوب حتما باید قبل از شروع دوره پیش نیازهای آن به ما گفته میشد که نیاز به گیت است. که بنده اول دوره گیت ببینیم بعد بیام سر وقت لاراول
Mahdi Haghighi۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۰۹:۳۰
الان هم مشکلی نیست همونطور که گفتم از دستور git init استفاده کنید و ادامه دوره رو ببینید و بعدا سر فرصت مباحث کاملتر گیت رو یاد بگیرید.