سلام دوست عزیز، یعنی چی توی لاراول نشون نمیده؟ اگه دستی جدولتون رو توی phpmyadmin ساختید که فقط کافیه مدلش رو بسازید (اصول نامگذاری جداول در لاراول رو باید مدنظر داشته باشید اگه دستی ساختید) و کارهایی که لازم دارید رو انجام بدید. اگه که با کامندلاین migration ساختید که باید توی پوشه database/migrations رو ببینید.
صادق برزگر۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۳:۳۱
به صورت دستی در phpmyadmin ساختم سپس توی migration که نگاه کردمجداول ساخته نشده بود پس امدم migrate کردم اما با اینارور برخورد کردم.
امیر احمدی۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۸:۱۳
سلام امیر عزیز
در ترمینال دستور زیر رو بزن تا جدول حذف و مجدد ایجاد بشن:
php artisan migrate:fresh
احمدرضا فاطمی کیا۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۰۲:۵۴
سلاممجدد
کدی که شما فرمودید زدم ولی باز به این خطا میخورمk
امیر احمدی۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۰۵:۳۵
البته دو table اولی که با رنگ سبز. توmigration هست جفتشونهماسمشدنو نتونستمپاککنم
امیر احمدی۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۰۵:۴۰
دوستان کسی میتونه راهنمایی کنه؟
امیر احمدی۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۶:۳۳
مایگریشنهای تکراری رو حذف کنید.
در سینتکس foreign زدن هم اشتباه دارید.
احمدرضا فاطمی کیا۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۲۲:۲۳
من اصلا سینتکسی ننوشتم
امیر احمدی۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۰۴:۱۳
عزیزان من این دورهها را برای سر گرمی بر نداشتمکه اینجور برای پاسخ به سوالات تعلل میکنید .وقتی سوالی پیش میاد یعنی سرچ زدم و موفق به حل نشدم و روندآموزش متوقف شده.و باید به هر طریقی مشکل حل بشه.هیچ دلیلی نداره که چندین روز معطل بشم.این موضوع برای چندمین بار اتفاق میوفته توی این موسسه. کمی برای وقت دانشجو ارزش قائل باشید.
امیر احمدی۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۰۴:۲۶
زمان پاسخگویی به تاپیکها تا ۲۴ ساعت ممکنه که زمانبر باشه و تعداد تاپیکها زیاد هست و بقیه افراد هم مثل شما مشکل دارند و در حال بررسی هست.
اروری که توی ترمینال هست مشخص کننده خطا در ایجاد جدول posts هست و foreign مربوط به user id درست ست نشده.
از کدهای مایگریشنهای مربوطه اسکرین بدید بررسی بشه.
احمدرضا فاطمی کیا۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۸:۳۵
امیر احمدی۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۲۰:۵۲
امیر احمدی۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۲۰:۵۴
دوتامشکل وجودداره.
Migrationهای تکراری رونمیتونم حذف کنم
امیر احمدی۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۲۰:۵۵
دوم اینکه ارتباط و عملکرد بین ساخت table و فیلدها در phpmy admin و migration در لاراول را به خوبی متوجه نمیشم
اگر بتونید به سیستم وصل بشید تا در مورد اینموضوع چند دقیقه صحبتی داشته باشیم ممنونمیشم
امیر احمدی۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۲۱:۰۱
در مایگریشن add id to post مشکل وجود داره و از اون باید تصویر بدید.
مایگریشنها برای هندل عملیات ایجاد جداول در دیتابیس هست و کار ما رو راحتتر و قابل مدیریتتر میکنه.
شما میتونید جداول رو هم خودتون بطور دستی ایجاد کنید و با مدلها هندل کنید اما خوانایی پروژه و سطح تسلط پایینتر میاد.
احمدرضا فاطمی کیا۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۱:۰۸
متوجه نمیشممنظور شما کجاست که باید عکس بگیرم
متوجه نمیشمارتباطشونچجوریه.وگرنه چون گیر کردم جدولارودستی میسازم
امیر جان برای حذف فایل تکراری کافیه فایل رو انتخاب کنی و روی کیبورد دکمه Delete رو بزنی. در مورد مشکلتون هم از خطایی ک رخ میده اسکرین شات بفرستید
صادق برزگر۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۲۰:۱۳
salame mojadad
جدول دومی رو پاککردم
منجیزی روکه متوجهنمیشماینه که وقتی توphpmy admin جدول رومیسازم.آیا بهصورتخودکار توی migration لاراول اونجدول ساخته میشه؟
چرا فیلدهاش اونجا نمایش نمیده؟
آیا باید php artisan migrate روباید برنمبعد از ساخت جدول توی php my admin?
چرا. برای منارور میده؟
حالا چرا روی category گیر کرده؟کجای مبحث رو متوجهنشدم که نمیتونم هندل کنم اینموضوع رو؟
منظورماز ارتباط phpmy admin و migration این مباحث هست .لطفا یه توضیح کامل و قدم به قدمبدیدتا ایراداتمرومتوجهبشم
امیر احمدی۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۰۵:۱۲
سلام
سوال اولتون، خیر ساخته نمیشه، phpmyadmin ارتباطی با migrationها نداره و کلا دوتا چیز جدا هستن.
فرض کنید میخوایم فلان جدول با فلان فیلدها رو داشته باشیم، اینجا میتونیم از طریق phpmyadmin بیایم جدول و فیلدهاش رو بسازیم. حالا فرض کنید میخوایم پروژمون رو بدیم به یه توسعه دهنده دیگه که اونم کار کنه، علاوه بر سورس پروژه باید یه خروجی هم از دیتابیس توی phpmyadmin بگیریم و به همکارمون بدیم. حالا میخوایم یه تغییری توی دیتابیس ایجاد کنیم و فرضا یه فیلد جدید اضافه کنیم به یکی از جدول هامون، خب اینجا باید بازم از phpmyadmin خروجی بگیریم و به همکارمون بدیم، یا اینکه فرضا همکارمون یه جدول اضافه میکنه، خب اونم باید خروجی دیتابیس جدید رو بهتون بده و این پروسه توسعه پروژه رو خیلی سخت میکنه. حالا اصن فرض میکنیم فقط خودتون میخواین روی پروژه کار کنین، دیتابیس و جداول و موارد لازم رو توی phpmyadmin میسازیم ولی یهو یه مشکلی پیش میاد و مجبور میشیم ویندوزمون رو عوض کنیم و ما یادمون رفته بوده خروجی از دیتابیس بگیریم ولی سورس رو داریم، اینجا عملا یه پروژه ناقص داریم چون دیتابیسمون از بین رفته!
اینجاست که migrations میتونه برای هر دو موردی که بالا گفتم بهمون کمک کنه چون جدولها و فیلدها رو توی فایلهای مختلف مینویسیم و هروقت هم بخوایم راحت میتونیم تغییرات ایجاد کنیم و با چندتا دستور ساده اونا رو توی دیتابیس بسازیم.
حالا گاهی اوقات میخوایم یخورده جزئیات بیشتری رو راحتتر ببینیم یا اینکه میخوایم دیتاهایی که وارد جدولها شده رو ببینیم که اونجا phpmyadmin کمکمون میکنه. امیدوارم که متوجه شده باشید فرق و کاربرد این دوتا رو.
در مورد خطایی که رخ داده هم داره میگه قبلا جدول categories وجود داره، باید از دستور php artisan migrate:fresh استفاده کنید تا قبل از اجرای مایگریشنها جداول و دادههای قبلی رو پاک کنه و به اصطلاح جداول رو بصورت فرش (تازه) بسازه برامون، اگه بازم خطا داد، احتمالا بخاطر اینه که یکی از فایلها تکراریه و توش بازم از جدول categories استفاده شده.
صادق برزگر۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۰۹:۲۱
ممنون آقاصادق.متوجه شدم.☺️
امیر احمدی۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۷:۰۱
موفق باشید.
در صورت حل مشکل تیک حل شده رو بزنید تا تاپیک از پیگیری خارج بشه.