۴ سلمان غلامی
استفاده از کلاس‌های bootstrap
جامعه وردپرس (برنامه نویسی) ایجاد شده در ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۲

سلام وقتتون بخیر

همانطور که در این جلسه و جلسه قبلی استاد توضیح دادن من فایل‌های bootstrap رو به پروژه اضافه کردم و به درستی هم اضافه شد، فقط مشکلی که الان وجود داره اینه که کلاس‌ها و استایل‌های پیشفرض وردپرس اولویت بیشتری دارند و استایل‌های bootstrap اعمال نمیشه

البته با important کردن استایل‌ها درست میشه ولی میخواستم بدونم چطوری فایل‌های bootstrap رو اضافه کنم که فقط از استایل هاش خونده بشه و پیشفرض وردپرس رو نشون نده

با سلام و احترام

منظور شما از استایل‌های پیشفرض وردپرس چیست ؟ چه فایل هایی مد نظر شماست ؟

خود وردپرس استایل خاصی اضافه نمی‌کند

بهنام مرادی ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۶:۰۱

برای مثال در فایل ضمیمه من در فایل main.css فونت اختصاصی دادم

ولی در فایل load-styles استایل‌های پیشفرض اعمال شده

در خیلی از موارد دیگه هم به همین صورت استایل وردپرس اعمال میشه و بوت استرپ کار نمیکنه

البته با important کردن استایل‌های بوت استرپ درست میشه؛ ولی مشکل اینجاست که باید همه جا important بدم

سلمان غلامی ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۷:۲۶

با سلام مجدد

تو تاپیک اول نگفته بودید بخش ادمین من فکر کردم در قسمت فرانت مشکل دارید.

ادمین وردپرس همانطور که مشخص هست دارای استایل‌های سفارشی می‌باشد و وابسته به قالب نیست لذا بودن استایل‌ها بسیار هم منطقی هست.

برای مشکلات نیز مد نظر داشته باشید شما نباید از importatnt استفاده کنید و صرفا با تغییر زاویه دیدتان به استایل دهی مشکل کامل حل میشود ( شما هم همانطوری که وردپرس استاندارد استایل دهی کرده است استایل دهی کنید)

برای مثال » در تصویر ضمیمه شده شما در حال اعمال فونت هست ولی خب وردپرس استایل دهی دقیق و مسیر گونه دارد برای اینکه کدهای شما اولویت داشته باشند کافیست شما هم همانطور استایل دهی کنید یعنی:

.rtl h2 {
font-family: Here;
}

به راحتی شما وقتی مانند وردپرس استایل دهی کنید از انجایی که فایل شما بعد از استایل‌های وردپرس در سند لود شده است قطعا فونت شما اولویت خواهد داشت.

موفق باشید

بهترین پاسخ
بهنام مرادی ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۰۷:۳۱

ممنونم از راهنمایی تون

سلمان غلامی ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۴:۵۸