درود بر شما....استاد عزیز بنده یک مشکلی با دسترسی فایلها در آپاچی centos دارم...من هر وقت یک پروژه لاراولی رو داخل آپاچی قرار میدم و طبق دستوراتی که در سطح اینترنت وجود داره دستورات دسترسی رو برای بالا آمدن پروژه وارد میکنم اتفاقی نمیوفته یعنی دسترسی داده نمیشه معمولا باید طی دو الی سه روز مدام هی دستورات رو بزنم هم اجازه 777 هم 755 و کش لاراول رو خالی کنم و مدام سرور رو ریست کنم که شاید بعد دو روز سه روز اوکی بشه و پروژه رو بالا بیاره....خطایی که معمولا میده یا ارور 500 یا یک صفحه سفید که بعد از دوروز بالا اومدن مجددا باید دستورات اجازه دیتابیس رو هم بزنم تا به دیتابیس وصل شه....و بعد از گذشت مدت کوتاهی اگر داخل پروژه لاگین نشیم یا به فایلها دست نزنیم دوباره دسترسیها میپره یا اگر یک فایلی رو به پروژه اضافه کنم. خوب مشکلاتی با کش خود لاراول داشتم که رفع کردم چون گفتم شاید کش شدن سشنها و استوریج لاراول این مشکل رو به وجود میاره اما اگه اینطور بود روی سیستم خانگی ویندوزی هم باید مشکل ایجاد میکرد...پروژههای مختلفی هم قرار دادم که مطمئن بشم مشکل از من یا عملکردم نباشه چون پروژه هایی غیر از پروژه خودم راهنما دارن و مجددا برای تمام پروژهها همین مشکل بوجود میاد.....برای این مشکل کاری هست که بنده باید انجام بدم تا دسترسیهای سیستم centos رو به ثبات برسونم؟یا توصیه و راهنمایی دارید در این رابطه؟