۱ مهدی فانی
مشکل Fatal Error
جامعه وردپرس (برنامه نویسی) ایجاد شده در ۰۱ اردیبهشت ۱۴۰۲

طبق چیزی که گفتین من متدی که توی فایل کور بود رو فراخوانی کردم. وقتی همین پروژه رو به صورت افزونه اجرا کردم کار کرد و مشکلی نداشت. اما وقتی اون توی بدنه قالب پیاده اش میکنم مشکل Fatal Error میده. دقیقا این ارور:

Fatal error: Cannot declare class BaseCustomPostType, because the name is already in use in C:\\xampp\\htdocs\\demo\\wp-content\\themes\\twentytwentyone\\CPT\\class\\BaseCustomPostType.php on line 3

من تو سایت استک اورفلو هم سرچ کردم گفته که با include_once و require_once حل میشه. اما تغییری نمیکنه. من متوجه نمیشم ایراد کار کجاست. لطفا راهنمایی کنید.

بعد یه سوال دیگه: چرا یک فولدر (به عنوان مثال کدهای همین پلاگین پست تایپ‌های سفارشی) با محتویات یکسان توی بخش افزونه‌ها درست کار میکنه اما وقتی همونو توی بدنه قالب استفاده میکنیم با این خطا مواجه میشیم؟ دقیقا چه اتفاقی داره میوفته تو این دوتا بخش؟ ممنون میشم توضیح بدید.

سلام شما نمی‌تونید دو متد و یا کلای هم نام رو در پروژتون استفاده کنید این ارور هم داره می‌گه اون کلاسی بردید جای دیگه قبلا تعریف شده یا یکیش رو حذف کنبد یا نامش رو تغببر بدید

وحید صالحی ۰۲ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۰۸:۳۵