۳ میثم کیانی
مشکل در پلاگینی که نوشتم
جامعه وردپرس (برنامه نویسی) ایجاد شده در ۳۰ فروردین ۱۴۰۲

سلام وقت بخیر؛ امیدوارم حالتون خوب باشه و حسابی خسته نباشید بابت دوره خوبی که تا اینجا باهم داشتیم.

من الان خودم یه پلاگین نوشتم و با کمی سرچ یه سری تغییرات روش اعمال کردم.

پلاگینم یه مبلغی رو به عنوان کمک به خیریه قبول میکنه، یک چک باکسه که سه تا گزینه داره روی هر گزینه که بزنیم میتونیم یه مبلغی رو به سبد خرید اضافه کنیم. این پلاگینم میاد زیر بخش نمایش قیمت کل سبد خرید در صفحه ckeckout

8c19-Capture.PNG

حالا مشکلم اینجاست که وقتی مثلا میخوام به اون 29.9 مقداری اضافه کنم، توی مرحله اول 4 عدد از مبلغی که نمایش میده کم میکنه بعدش حالا دفعات بعدی که عددی وارد کنم به اون مبلغی که کم شده بود به درستی اضافه میشه به عنوان مثال اول میشه 25 بعد اگه من عدد 5 رو بزنم میشه 30

حالا نمیدونم این مشکلو چطور حل کنم، اگه راه حلی دارین که من بتونم کدهامو دیباگ کنم خیلی ممنونم میشم یا منبعی بهم معرفی کنید برای رفع این مشکل

خیلی ممنونم پلاگین رو هم داخل همین پرسش پیوست کردم

با سلام و احترام

مشکلی که میفرمایید مشاهده نشد - با اینکه مشکل لود استایل و اسکریپت در صفحه داشتید ولی باگی که فرمودید مشاهده نگردید.

موفق باشید

بهنام مرادی ۳۰ فروردین ۱۴۰۲، ۱۸:۱۴

سلام وقتتون بخیر امیدوارم حالتون خوب باشه و ممنونم بابت پاسخگویی،

الان منم روی لوکال تست کردم جالبه مشکلی نداره ظاهراً با قالبم تداخل داره، راه حلی داره کدهای جاوااسکریپت قالبم با کدهایی که من نوشتم تداخل پیدا نکنند؟

با تشکر

میثم کیانی ۳۰ فروردین ۱۴۰۲، ۱۸:۴۱

با سلام مجدد

بله حتما کدهای خودتون رو ( مخصوصا jquery) با روش هایی که استاد اموزش دادن چک کنید که به صورت امن لود شوند

از حالت زیر هم میتوانید استفاده کنید:

$(function () {
    'use strict';
});

موفق باشید

بهترین پاسخ
بهنام مرادی ۰۴ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۸:۵۹