سلام خدمت استاد عزیز و عرض خسته نباشید. اول اینکه تشکر میکنم به خاطر دوره خوبتون و به قطع میتونم بگم جامعترین دوره وردپرس هست. تا اینجا که من خیلی راضی بودم و از آموخته هام توی پروژه هام استفاده کردم و مطمئن هستم ادامه دوره جذابتر هم خواهد بود.
با توجه به این که توی ویدیو معرفی این دوره استاد به تولید محصول برای مارکت پلیسهای ژاکت و راست چین اشاره کردن ، حتما اطلاع دارین که اکثر محصولات توی این مارکت پلیسها دارای یک صفحه ساز هستند که در حال حاضر هم پر استفادهترین صفحه ساز، المنتور هست. کار با المنتور و تعریف ویجتهای اختصاصی خوب اونقدر کار سختی نیست و استاد به راحتی میتونن توی یک آپدیت نه چندان بزرگ این موارد رو پوشش بدن . اما بیشتر دوس داشتم از لحاظ تجربه یک جلسه ای باشه که چطور محصولاتی درست کنیم که کاربر راحتتر بتونه باهاش کار کنه. تنظیمات رو چطور انجام بدیم به عنوان مثال قالب رو با المنتور فرانتشو کار کنیم یا ویجت اختصاصی تعریف کنیم یا ترکیبی بریم جلو. این مساله المنتور واقعا برای خود من چالش شده، الان نمیدونم باید برم سمت یادگیری کار با خود المنتور ( کدنویسی نه، منظور کار با ویرایشگرش هست) یا نه.
این پیشنهاد من بود حالا استاد بررسی کنن و اگر بشه یک آپدیتی در مورد المنتور هم ارائه بشه عالی میشه که میدونم سوال و دغدغه دیگر کاربرها هم هست.
ممنونم