۶ Mohammad Hossein Hajian
مشکل قرار نگرفتن ul children در کامنت ها
جامعه وردپرس (برنامه نویسی) ایجاد شده در ۲۳ فروردین ۱۴۰۲

2603-1.png

لطفا این موضوع رو به استاد گزارش کنید ... طبق کد استاد پیش رفتیم ولی المان فرزند بیرون المان اصلی قرار میگیره

با سلام

از کدنویسی و همراهی شما با دوره خرسندیم » بخش کامنت‌های وردپرس یک ساختار پیشفرض دارد که المان‌ها طبق کدهای از پیش تعریف شده ساخته میشوند.

البته در خیلی از موارد کدهای اصلی وردپرس را بازنویسی کرده و تمپلیت سفارشی و ساختار بندی سفارشی به وردپرس اضافه می‌کنند.

توصیه میشود در ابتدای کار ساختار وردپرس را تغییر ندهید و طبق ان فقط استایل دهی کنید ولی در حالت‌های پیشرفته‌تر میتوانید انرا تغییر دهید.

موفق باشید

بهنام مرادی ۲۴ فروردین ۱۴۰۲، ۲۰:۴۸

ممنون از پاسخگوییتون...فقط اگر امکانش هست این مورد رو به استاد گزارش کنید

حس میکنم باید از walker‌ها استفاده کنیم و مثل ساختار منو‌ها در وردپرس عمل کنیم...البته این ذهنیت من هست... لطفا این مورد رو راهنمایی کنید

Mohammad Hossein Hajian ۲۴ فروردین ۱۴۰۲، ۲۱:۴۹

سلام دوست عزیز در آموزش بصورت پیشرفته موارد رو پیاده سازی گردیم و همونطور که مشاهده کردبد مشکلی نبود طبق اموزش پیش برید

وحید صالحی ۲۵ فروردین ۱۴۰۲، ۲۲:۲۵

من دقیقا مشابه توضیحات شما پیش رفتم اما این مشکل وجود داره و اگر هم دقت کنید دوستان دیگه هم همچین مشکلی رو دارن...لطفا این موضوع رو بررسی کنید

Mohammad Hossein Hajian ۲۷ فروردین ۱۴۰۲، ۱۰:۳۱

خودم مشکل رو حل کردم ولی واقعا خیلی پشتیبانی ضعیفی دارید و یه جورایی ادم رو اذیت میکنید بابت پاسخ گوییتون

لطفا یه خورده بیشتر وقت بزارید برای دوره....بدقولی‌های زیادی تا اینجای دوره صورت گرفته

Mohammad Hossein Hajian ۲۹ فروردین ۱۴۰۲، ۰۹:۱۷

سلام،

ممنون از شما، بهتر بود بنویسید چطور حلش کردید.

محسن موحد ۲۹ فروردین ۱۴۰۲، ۱۷:۵۱