لطفا این موضوع رو به استاد گزارش کنید ... طبق کد استاد پیش رفتیم ولی المان فرزند بیرون المان اصلی قرار میگیره
با سلام
از کدنویسی و همراهی شما با دوره خرسندیم » بخش کامنتهای وردپرس یک ساختار پیشفرض دارد که المانها طبق کدهای از پیش تعریف شده ساخته میشوند.
البته در خیلی از موارد کدهای اصلی وردپرس را بازنویسی کرده و تمپلیت سفارشی و ساختار بندی سفارشی به وردپرس اضافه میکنند.
توصیه میشود در ابتدای کار ساختار وردپرس را تغییر ندهید و طبق ان فقط استایل دهی کنید ولی در حالتهای پیشرفتهتر میتوانید انرا تغییر دهید.
موفق باشید
ممنون از پاسخگوییتون...فقط اگر امکانش هست این مورد رو به استاد گزارش کنید
حس میکنم باید از walkerها استفاده کنیم و مثل ساختار منوها در وردپرس عمل کنیم...البته این ذهنیت من هست... لطفا این مورد رو راهنمایی کنید
سلام دوست عزیز در آموزش بصورت پیشرفته موارد رو پیاده سازی گردیم و همونطور که مشاهده کردبد مشکلی نبود طبق اموزش پیش برید
من دقیقا مشابه توضیحات شما پیش رفتم اما این مشکل وجود داره و اگر هم دقت کنید دوستان دیگه هم همچین مشکلی رو دارن...لطفا این موضوع رو بررسی کنید
خودم مشکل رو حل کردم ولی واقعا خیلی پشتیبانی ضعیفی دارید و یه جورایی ادم رو اذیت میکنید بابت پاسخ گوییتون
لطفا یه خورده بیشتر وقت بزارید برای دوره....بدقولیهای زیادی تا اینجای دوره صورت گرفته
سلام،
ممنون از شما، بهتر بود بنویسید چطور حلش کردید.