سوالم اینه که چطور میتونم فایلهای وردپرس رو که داخل پوشه file manager و در ادامه داخل public-html بارگذاری کردم توسط filezyla یا winscp باز کنم و داخل phpstrom کانفیگ و مدیریت کنم؟
سلام،
در filezila از قسمت تنظیمات file editing و از قسمت use custom editor پیشفرض رو انتخاب کنید تا فایلها رو وقتی open میکنید از داخل نرم افزار باز بشه. ولی معمولا چون بصورت project نیست و file by file هست معمولا از ادیتورهای سبکی مثل سابلایم استفاده میشود.
محسن موحد۲۴ فروردین ۱۴۰۲، ۲۰:۳۹
سلام مجدد
من فراموش کردم که داخل سوالم عنوان کنم من میخوام پروژه ای که داخل direct admin در آدرس بالا بارگذاری کردم رو باز کنم
بصورت واضحتر میپرسم :
زمانی که پروژه وردپرس را داخل دایرکت ادمین بارگزاری نمودیم، آیا این امکان وجود دارد که همونجا به فایلها دسترسی داشته باشیم و با vscode یا phpstorm ادیت و مجدد بارگزاری نماییم؟
سپاس از شما
دانیال بهنام کیا۲۵ فروردین ۱۴۰۲، ۰۵:۵۲
با سلام
شما اگر قصد دارید کدهای بارگذاری شده در سمت وردپرس در هاستینگ را باز کرده و ادیت کنید و تغییرات را برروی سرور ارسال کنید میتوانید از ارتباط FTP به همراه نرم افزار هایی مانند Filezila استفاده کنید تا با درخواست ftp به هاست وصل شد » فایل مد نظر را درون ادیتور ویندوزی خودتان باز کرده » ادیت کنید و برروی سرور ارسال نمایید