💻 آخرین فرصت یادگیری برنامه‌نویسی با آفر ویژه قبل از افزایش قیمت در ۱۵ آذر ماه (🎁 به همراه یک هدیه ارزشمند )
۰ ثانیه
۰ دقیقه
۰ ساعت
۳ محمد کاظمی
RoadMap_Kubernetes_DevOps
جامعه لینوکس و دواپس ایجاد شده در ۲۰ فروردین ۱۴۰۲

با سلام و عرض تبریک سال جدید. لطفاً برای DevOps نقشه راه و راهنمای یادگیری که متناسب با بازار کار و کسب شغل در این زمینه باشد را مطرح نمایید. با تشکر

سلام

وقت بخیر

ممنونم، همچنین

بهترین نقشه‌ی راه برای DevOps در این لینک قرار گرفته.

پیشنهاد بنده اینه که به جای وقت گذاشتن روی ابزارهای متفاوت، روی یه ابزار وقت بذارید و اون رو مفهمومی یاد بگیرید.

اما اگر سوال‌تون در مورد Kubernetes هستش، بفرمایید تا خدمت‌تون بفرستم.

بهترین پاسخ
سید سجاد تک طهرانی ۲۰ فروردین ۱۴۰۲، ۱۹:۰۳

با سلام، من با توجه به اینکه علاقه مندم بتونم با تخصص Kubernetes مشغول به کار شوم در سایت‌های کاریابی که سرچ کردم این تخصص در دل شغل DevOps آمده بود. حالا اگر از نظر شما این دو حوزه مجزا هستند و میشود به طور مستقل به عنوان متخصص Kubernetes هم کار کرد ممنون میشم راهنمایی بیشتری بفرمایید که مسیر درست و بهتری را بتوانم انتخاب کنم.

محمد کاظمی ۲۱ فروردین ۱۴۰۲، ۰۵:۵۴

سلام

به طور مستقل هم به عنوان متخصص Kubernetes می‌شه کار کرد به شرطی که توانایی توسعه‌ی Kubernetes رو داشته باشید (توسعه‌ی Operatorها/Controllerها) و حقوق بسیار خوبی هم چه در ایران چه در کشورهای خارجی می‌شه کسب کرد.

برای این کار شما نیاز دارید که زبان برنامه‌نویسی (ترجیحا Go)،  Linux و networking رو یاد بگیرید و با پروتکل‌های مهم مثل TCP، HTTP، TLS و IP به خوبی آشنا بشید.

اگر موارد بالا رو به خوبی پیش ببرید می‌تونید برای این شغل و شغل‌های مشابه بقیه شرکت‌ها اقدام کنید:

https://career.snapp.ir/job/cloud-engineer-remote

سید سجاد تک طهرانی ۲۱ فروردین ۱۴۰۲، ۱۰:۰۴