۲ Icoder
علت استفاده از جدول options
جامعه وردپرس (برنامه نویسی) ایجاد شده در ۱۹ فروردین ۱۴۰۲

سلام استاد ارادت؛

اینجا یه سوال برای من پیش اومد .. اگر ما از جدول options برای ذخیره کلید استفاده کنیم .. خب هر کاربری که وارد این صفحه بشه و روی کلید load more کلیک کنه مدام کلید ما تغییر میکنه و اینطوری تداخل پیش میاد .. به نظر شما نباید این کلید در جدول usermeta برای هر کاربر به صورت یونیک، ذخیره بشه؟

سلام و احترام

بله، نحوه پیاده شده کامل نیست و بهتر است کلید را ابتدا در کوکی ذخیره کنید و یا باقی ماندن ان به صورت همیشگی مورد نیاز هست در یوزرمتا

اما در نظر داشته باشید که کلا پیاده سازی این بخش دقیقا همانند این کدنویسی انجام نمی‌شود و موارد پیچیده‌تری را در قالب‌های حرفه ای به همراه دارد.

موفق باشید

بهترین پاسخ
بهنام مرادی ۲۰ فروردین ۱۴۰۲، ۲۳:۰۲

خیلی ممنون از پاسخ تون جناب مرادی عزیز؛ به این دلیل که یوزر استفاده کننده از این بخش میتونه لاگین باشه یا نباشه و ما شرطی برای این موضوع اینجا نمیتونیم قرار بدیم، به نظرم از usermeta هم نمیشه استفاده کرد و همان طور که اشاره کردید با کوکی به راحتی قابل انجام است ... با توجه به تجربه ای که دارید ممنون میشم یه سورس خوب برای پیاده سازی حرفه ای load more بهم معرفی کنید تا بتونم این بخش رو کامل یاد بگیرم .. زبان اش هم فرقی برام نداره

Icoder ۲۱ فروردین ۱۴۰۲، ۱۵:۴۰

سلام مجدد

خواهش میکنم جناب شجاعی فر عزیز،

در ارتباط با سوالتون متاسفانه سورس کدی که صرفا به این مفهوم پرداخته باشد مد نظرم نیست ولی پیشنهاد من این هست که سورس قالب‌های بزرگ وردپرسی را مطالعه کنید

پلاگین‌ها و قالب هایی که تیم‌های بزرگ برنامه نویسی آنهارا توسعه میدهند غالبا کدنویسی بهینه‌تری دارند و منبع مناسبی برای یادگیری می‌باشند.

سعی کنید همیشه مطالعه سورس‌های معتبر را جزوه برنامه هایتان قرار دهید ( کاری که من همیشه انجام می‌دهم )

موفق باشید

بهنام مرادی ۲۱ فروردین ۱۴۰۲، ۱۷:۵۵